Sång

Camilla Waltin

Undervisar i sång

Camilla Waltin är utbildad sångpedagog på Stockholms Musikpedagogiska Institut. Hon undervisar både barn, unga och vuxna i sång undervisar inom genrerna pop, visa, jazz och musikal. Hon använder både klassisk och populärmusikalisk sångteknik i sin undervisning. Hennes drivkraft som sångpedagog är fascinationen för rösten som instrument samt att få hjälpa respektive individ att utveckla sin egen unika röst. Camilla har arbetat som sångare och skådespelare i många olika teater- och musikproduktioner bla med Ungatur, på Orionteatern, Elverket/Dramaten och radioteatern. Sin konstnärliga utbildning har hon bland annat från Stockholms Stadsteater, Teaterverkstan och Kulturamas musikallinje.


Daniel Engström

Undervisar i musikalsång

Utbildad sångpedagog vid SMI (Stockhoms Musikpedagogiska Institut) och har lång erfarenhet av att undervisa både vuxna och barn på Kulturama. Daniel har också musikutbildning bland annat från UCLA i Los Angeles och Berklee College och Music. Han är yrkesverksam sångare, musiker och kompositör.


Helena Johansson

26.jpg

Undervisar i sång

Helena Johansson är sångerska och låtskrivare, utbildad inom sång på Kulturama och SMK. Åren 2006-2012 bodde hon i Nashville, TN där hon skrev och samarbetade med många av musikstadens musikelit. Helena undervisar i sång på alla nivåer och i alla åldrar, men också för den som skriver och vill framföra egen musik.


Karin Starck

Undervisar i körsång

Karin Starck brinner för musik och rösten i alla dess former och är bland annat utbildad sångerska och sånglärare från Musikhögskolan i Stockholm inom jazz/pop, såväl som klassisk inriktning. Pedagogiskt har hon undervisat i sång, kör och ensemble på estetiska gymnasium, folkhögskolor, kulturskolor, studieförbund och i privat regi de senaste 15 åren. Karin har lika lång erfarenhet som frilansande sångerska och låtskrivare/producent, med två egna utgivna album. Hon älskar att inspirera andra med musik och inte minst den skapande processen från det lilla fröet och fram till det musikaliska målet i sikte.


Thea Aspelin

Kulturama medarbetare 90 2023

Undervisar i sång

Thea utbildar sig just nu på Stockholms musikpedagogiska Institut (SMI) och är frilansande sångerska, sångpedagog och låtskrivare. Tidigare har hon studerat musik på både Bromma- och Kaggeholms folkhögskola. Sedan barnsben har hon sjungit i olika körsammanhang och ensembler, där genrerna varierat mellan klassisk sång, soul, pop och rock.


Timothy Evans

Kulturama medarbetare 79 2023

Undervisar i sång

Timothy Evans utbildar sig på Stockholms musikpedagogiska institut och arbetar samtidigt som sånglärare både i grupp och individuellt. Timothy är en allätare som sjungit de allra flesta genrer, och utöver att sjunga i bland annat rockband har han skrivit ett antal självutgivna album. Han har sjungit i kör sedan barnsben och har stor vana vid stämsång, i allt från gospel till klassiskt.