Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Sång

Benjamin Karlsson

11.jpg

Undervisar i Musikal sång
Benjamin Karlsson studerar på Musikhögskolan i Stockholm till sångpedagog och ensemblelärare. När han inte studerar sjunger han i en klassisk kör samt en gospelkör, plus lite andra spelningar här och var. Han spelar även trombon i ett brassband så man kan säga att musiken är inramningen för hans liv. "Jag sjunger för det mesta musikal, pop, jazz och soul men är en så kallad genremässig allätare. För mig känns det otroligt givande att undervisa i sång och att ständigt få vara en del av alla dessa musikaliska upptäcktsresor.”


Camilla Waltin

Undervisar i Sång
Camilla Waltin är utbildad sångpedagog på Stockholms Musikpedagogiska Institut. Hon undervisar både barn, unga och vuxna i sång undervisar inom genrerna pop, visa, jazz och musikal. Hon använder både klassisk och populärmusikalisk sångteknik i sin undervisning. Hennes drivkraft som sångpedagog är fascinationen för rösten som instrument samt att få hjälpa respektive individ att utveckla sin egen unika röst. Camilla har arbetat som sångare och skådespelare i många olika teater- och musikproduktioner bla med Ungatur, på Orionteatern, Elverket/Dramaten och radioteatern. Sin konstnärliga utbildning har hon bland annat från Stockholms Stadsteater, Teaterverkstan och Kulturamas musikallinje.


Daniel Engström

Undervisar i Musikal sång
Utbildad sångpedagog vid SMI (Stockhoms Musikpedagogiska Institut) och har lång erfarenhet av att undervisa både vuxna och barn på Kulturama. Daniel har också musikutbildning bland annat från UCLA i Los Angeles och Berklee College och Music. Han ärä yrkesverksam sångare, musiker och kompositör.


Elin Lindqvist

9.jpg

Undervisar i Sång
Elin Lindqvist är utbildad på Stockholms musikalartist utbildning. Utöver sin undervisning är hon själv aktiv musiker och medverkar både i scenföreställningar och skriver egen musik. På sina lektioner strävar hon efter att lyfta varje elevs unika uttryck och artisteri, i kombination med teknisk precision. Lektionerna anpassas efter elevens behov, men innehåller både vokalteknik för att expandera röstens resurser, samt interpretation, då vi jobbar med en utvald sång. På så sätt får eleven även möjlighet att applicera sin teknik i praktiken och utveckla sin musikalitet.


Helena Bäckman

23.jpg

Undervisar i Enskild sång
Helena Bäckman är en violast, sångerska och pianist, med en stor passion för att undervisa, leda och inspirera andra i musik. År 2016 examinerades hon som violin- och sångpedagog och har senaste åren dessutom fördjupat sig i sångmetoden Complete Vocal Technique. Som sångare är hon själv mest aktiv med sin egna musik, i genren Singer-songwriter.


Helena Johansson

26.jpg

Undervisar i Sång
Helena Johansson är sångerska och låtskrivare, utbildad inom sång på Kulturama och SMK. Åren 2006-2012 bodde hon i Nashville, TN där hon skrev och samarbetade med många av musikstadens musikelit. Helena undervisar i sång på alla nivåer och i alla åldrar, men också för den som skriver och vill framföra egen musik.


Johanna Wada

12.jpg

Undervisar i Enskild sång
Johanna Wada har under flera år arbetat som sångpedagog inom kulturskola, privat och ideella föreningar. 2005 gick hon på Berklee College of Music i Boston med inriktning sång och filmmusik. Hon fortsatte studera på Kungliga musikhögskolan i Stockholm och tog 2012 en kandidatexamen i jazz och afroamerikansk tradition och en påbyggnadskurs inom sångmetodik. Hon har även avslutat två kurser på SAE ( School of audio engineering) i Solna. Hon har framträtt på stora scener framför Stadsministern Stefan Löven, Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel. Hon har under flera år skrivit egen musik och drivit sitt eget företag Hannawada.com där hon arbetar med undervisning, produktion och demo sång.


Malin Sallstedt

27.jpg

Undervisar i Sång, Jazz, Soul och RnB
Malin Sallstedt är pedagog i sång, songwriting, musikteori. I maj 2019 släppte hon debutalbumet Bloom free, ett soloprojekt som singer/songwriter. Malin har även spelat support för José González. Hon har en Bachelor i Musikvetenskap från Trondheim, studerat jazzsång vid Skurups & Bollnäs Folkhögskola samt songwriting på New York University Steinhardt i New York. Studerar nu vid Stockholms Musikpedagogiska Institut.


Marika Wittmar

Undervisar i sång