Slagverk

Erik Henriksen

Undervisar i Congas & Latin percussion på Kulturama
Slagverkare som studerat slagverk på Conjunto folklorico på Cuba, Drummers Collective och Boys Harbor i New York. Har spelat slagverk i en mängd olika salsaband; bl.a. Hot Salsa.
Undervisar i slagverksteknik för Bongo, Congas, Timbales m.m. på Sollentuna Jazz Workshop och Kulturama.


Erik Lundin

Kulturama-kurser-2021-52.jpg

Undervisar i Trummor & slagverk på Kulturama
Erik är utbildad musiklärare på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm med inriktning trummor/slagverk och ensemble. Utöver arbetet som lärare så arbetar han aktivt som frilansande trummis och spelar allt från elektronisk pop till jazztrio och rock'n'roll!


Gustav Vikström

46.jpg

Undervisar i trummor & slagverk på Kulturama
Gustav har spelat trummor sedan barnsben i kulturskolan. Han har pluggat till musiker på gymnasiet, Framnäs folkhögskola och RML och pluggar nu till musikpedagog på Stockholms Musikpedagogiska Institut.
Parallellt med studierna jobbar han som pedagog i trummor och är frilansande musiker.


James Bradley Jr

Undervisar i Trummor på Medborgarskolan
James Bradley Jr är en etablerad musiker och rutinerad kursledare. Hans huvudinstrument är trummor, och du kan ha hört honom i olika konstellationer genom åren, på Stockholms scener, på tv eller film, eller kanske du rentav sett youtubeklippet där han som femåring spelar med Nat King Cole. https://www.youtube.com/watch?v=kc41vSv8N3Q&t=518s


Åke Eriksson

1.jpg

Undervisar i Trummor & slagverk på Kulturama
Åke Eriksson är trumslagare sedan barnsben då de första trumstockarna tillverkades i träslöjden. Sedan första virveltrumman fått sig en dust fanns ingen återvändo. "Nu finns jag här för att dela med mig av mina erfarenheter efter 60 år av trumslageri. Nybörjare eller veteran spelar ingen roll. Alla är välkomna!"