Piano

Chiaki Kreslavskiy

chiaki

Undervisar i piano
Chiaki Kreslavskiy är utbildad vid University of Music and Performing Arts i Vienna och erhöll diplom för solist, kammarmusik och ackompanjemang för opera och konstsång. Mellan 2009 och 2018 arbetade hon som ackompanjatör i Vienna Conservatory. Sedan 2019 spelar hon på Vuxenbalett i Stockholm.


Daniel Kylén

Undervisar i piano


Elena Grahovac

40.jpg

Undervisar i piano

Högskoleutbildat och legitimerad Piano/Sång/Musikpedagog med lång erfarenhet av pedagogisk undervisning av barn, ungdomar och vuxna.


Jack Abrat

Undervisar i piano


Jonatan Erlingsson

Undervisar i piano


Lucas Löfvenhamn

Undervisar i piano


Pia Livebrant

Kulturama-kurser-2.jpg

Undervisar i piano

Pia har arbetat på Kulturama i flera terminer och dessförinnan arbetat bl a som musik- och pianopedagog i mer än 20 års tid. Hennes musikaliska karriär innefattar alltifrån barnkör, allsångsledare på äldreboende till Bellmankonserter. Hon arbetar även på Drottningholms slottsteater sedan 1987, där hon bl a haft musikaliska visningar om 1700-talspoeten Carl Michael Bellman och sångsamlingar för barn med olika teatrala teman. Hon är i huvudsak utbildad på LHS i Stockholm och har gått ett flertal kurser i musikpedagogik bl a i Waldorfhögskolans regi.

"Lyhördhet och glädje i musicerandet är ledorden för mig. Jag blandar gärna teori och praktik i min piano undervisning, allt för att ge eleven en förståelse för hur musikens värld är uppbyggd.

"Musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man musik...( Lill Lindfors)"


Pontus Agsjö

Kulturama Medarbetare 2024 4

Undervisar i piano

Pontus är utbildad musiklärare vid Musikhögskolan i Stockholm. Han spelar mest pop, rock och elektronisk musik, men har även erfarenhet av klassisk musik. Pontus värdesätter ett lustfyllt lärande med eleven i fokus.