Piano

Alexander Falkebring

Undervisar i piano


Chiaki Kreslavskiy

chiaki

Undervisar i piano
Chiaki Kreslavskiy är utbildad vid University of Music and Performing Arts i Vienna och erhöll diplom för solist, kammarmusik och ackompanjemang för opera och konstsång. Mellan 2009 och 2018 arbetade hon som ackompanjatör i Vienna Conservatory. Sedan 2019 spelar hon på Vuxenbalett i Stockholm.


Elena Grahovac

40.jpg

Undervisar i piano

Högskoleutbildat och legitimerad Piano/Sång/Musikpedagog med lång erfarenhet av pedagogisk undervisning av barn, ungdomar och vuxna.


Jack Abrat

Undervisar i piano


Jonatan Erlingsson

Undervisar i piano


Kalle Johansson

Kulturama medarbetare 70 2023

Undervisar i piano

Kalle är utbildad jazzpianist vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han har under många år varit verksam som frilansande musiker. Utöver jazz så spelar Kalle även flera olika genrer som pop, rock, blues och hiphop. Undervisningen bygger på att eleven ska lära sig noter men även få ett bra gehör så den kan bli självgående och lära sig låtar på egen hand. Improvisation är också en viktig del i undervisningen.


Lucas Löfvenhamn

Undervisar i piano


Malin Karlbom

Kulturama medarbetare 92 2023

Undervisar i piano

Malin är utbildad i klassiskt piano vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Utöver att frilansa som musiker har hon flera års erfarenhet av undervisning för barn och vuxna och brinner för att dela med sig av sin musikglädje.


Pia Livebrant

Kulturama-kurser-2.jpg

Undervisar i piano

Pia har arbetat på Kulturama i flera terminer och dessförinnan arbetat bl a som musik- och pianopedagog i mer än 20 års tid. Hennes musikaliska karriär innefattar alltifrån barnkör, allsångsledare på äldreboende till Bellmankonserter. Hon arbetar även på Drottningholms slottsteater sedan 1987, där hon bl a haft musikaliska visningar om 1700-talspoeten Carl Michael Bellman och sångsamlingar för barn med olika teatrala teman. Hon är i huvudsak utbildad på LHS i Stockholm och har gått ett flertal kurser i musikpedagogik bl a i Waldorfhögskolans regi.

"Lyhördhet och glädje i musicerandet är ledorden för mig. Jag blandar gärna teori och praktik i min piano undervisning, allt för att ge eleven en förståelse för hur musikens värld är uppbyggd.

Musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man musik...( Lill Lindfors) "