Piano

Albin Vesterberg

Undervisar i Piano på Kulturama


Angelika Andersson

Undervisar i Piano på Kulturama

Angelika har studerat klassiskt Piano och Musikteori och har en musikpedagogexamen från Musikhögskolan i Ukraina . Hon har arbetat som bland annat pianolärare på musikskolor och ackompanjatör på balettskolan i Lilla Akademin i Stockholm. Hon har lång erfarenhet av pedagogisk undervisning för barn, ungdomar och vuxna och spelar både klassisk och populärmusik.


Chiaki Kreslavskiy

chiaki

Undervisar i Piano på Kulturama
Chiaki Kreslavskiy är utbildad vid University of Music and Performing Arts i Vienna och erhöll diplom för solist, kammarmusik och ackompanjemang för opera och konstsång. Mellan 2009 och 2018 arbetade hon som ackompanjatör i Vienna Conservatory. Sedan 2019 spelar hon på Vuxenbalett i Stockholm.


Elena Grahovac

40.jpg

Undervisar i Piano på Kulturama

Högskoleutbildat och legitimerad Piano/Sång/Musikpedagog med lång erfarenhet av pedagogisk undervisning av barn, ungdomar och vuxna.


Iryna Serotiuk

Ir-20.jpg

Undervisar i Piano och Dragspel på Kulturama och Medborgarskolan

Iryna är en klassiskt skolad musiker med rötter i Ukraina. Hon gjorde sin högskoleutbildning både i Ukraina och på Kungl.Musikhögskolan i Stockholm. Irina arbetar som frilansmusiker och spelar mycket i Sverige och utomlands, samtidigt engagerar hon sig i musikundervisningen. Iryna kommer från en musiklärarfamilj och för nu musikarvet vidare och använder sin pappas pedagogiska metod där fokus ligger på att utveckla elevens gehör och rytmiska förmåga.


Jack Abrat

Undervisar i Piano på Kulturama och Medborgarskolan


Jonny Ek

Undervisar i piano på Medborgarskolan

Jonny är utbildad jazzpianist vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han är verksam som frilansande musiker sedan 2015. Förutom jazzmusik har Jonny goda kunskaper inom klassiskt piano och rock- och popmusik. "Undervisningen bygger på inlärning både via gehör och noter. Förutom detta vill jag ta hänsyn till vad just du vill arbeta med för att undervisningen ska bli så lustfylld som möjligt!"


Malin Axelsson

39.jpg

Undervisar i Piano på Kulturama
Är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Stockholms Musikpedagogiska Institut, i klassiskt pianospel och pianopedagogik. Har tidigare jobbat som pianolärare vid olika skolor i Stockholm – Solna kulturskola, Stockholm International School, Kulturama och på Lidingö, med elever i olika åldrar och på olika nivåer. Även kompat både barndans- och balettklasser vid bland annat Danscompagniet, Laisings Dansinstitut samt Balettakademien.

Har även ett intresse för andra genrer och populärmusik, att skriva och producera egen musik och hjälper gärna elever att utveckla sitt eget intresse för att skriva och skapa egen musik vid pianot.

Utgår från elevens nivå samt intressen inom olika genrer vid pianot på lektionerna – därifrån kan vi jobba vidare!


Maria Fortou

4.jpg

Undervisar i Piano på Kulturama

Maria Fortou är musikolog och utbildad pianist. Hon har en kandidatexamen i musikvetenskap och "Piano perfomance" samt examina i fuga och orkestrering, kontrapunkt och musikharmoni. Yrkesverksam pianolärare och musikpedagog.


Pia Livebrant

Kulturama-kurser-2.jpg

Undervisar i piano på Kulturama

Pia har arbetat på Kulturama i flera terminer och dessförinnan arbetat bl a som musik- och pianopedagog i mer än 20 års tid. Hennes musikaliska karriär innefattar alltifrån barnkör, allsångsledare på äldreboende till Bellmankonserter. Hon arbetar även på Drottningholms slottsteater sedan 1987, där hon bl a haft musikaliska visningar om 1700-talspoeten Carl Michael Bellman och sångsamlingar för barn med olika teatrala teman. Hon är i huvudsak utbildad på LHS i Stockholm och har gått ett flertal kurser i musikpedagogik bl a i Waldorfhögskolans regi.

"Lyhördhet och glädje i musicerandet är ledorden för mig. Jag blandar gärna teori och praktik i min piano undervisning, allt för att ge eleven en förståelse för hur musikens värld är uppbyggd.

Musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man musik...( Lill Lindfors) "


Simon Ström

Kulturama-kurser-2021-55.jpg

Undervisar i piano på Kulturama

Simon är en glad smålänning uppvuxen i Nässjö. Han började spela piano när han var 8 år. 2019 tog han examen vid Musikhögskolan i Örebro. Nu läser han till pianopedagog på SMI (Stockholms Musikpedagogiska Institut) där han går sitt andra år. Utöver det spelar han emellanåt i olika sammanhang på frilansbasis. I huvudsak har han ägnat sig åt klassisk musik men tycker också om att spela i många andra genrer. Bland annat har jag spelat flera år i storband och är han numera pianist i ett rockabillyband.