Barn dansare
Barn dansare

Välkommen till Kulturama Kulturskola i Fisksätra

Kulturskolans verksamhet startar den 5 augusti.

Kulturama Kulturskola är en kreativ mötesplats för dig som är folkbokförd i Nacka kommun och är mellan 7-20 år. Här får du utveckla dina kreativa sidor och träffa nya vänner. Oavsett om du vill prova dig fram eller utvecklas inom ett konstnärligt område så är du välkommen till oss.

KULTURSKOLA PÅ UPPDRAG AV NACKA KOMMUN.

Vad kan man göra på kulturskolan?

Kulturama Kulturskola är en kreativ fritidsverksamhet för barn och ungdomar mellan 7–20 år i Fisksätra. Här erbjuder vi kurser inom dans, teater och bildkonst.

Vilka områden erbjuder kulturskolan kurser inom?

Vi erbjuder vi kurser inom dans, teater och bildkonst. Framöver kommer vi även anordna kortare ämneskurser inom musik, skriv/läs, cirkus och improvisation.

Vilka kurser erbjuder ni för olika åldrar?

På sidan med kurser finns information om vilken ålder de enskilda kurserna riktar sig till.

Vad betyder kulturskolan?

Kulturama Kulturskola är en verksamhet dit barn och unga i Fisksätra kan gå efter skoldagens slut och delta i kurser i dans, teater och bildkonst. Kurserna är gratis och syftar till att vara tillgängliga för alla mellan 7–20 år oberoende av ekonomisk, kulturell eller social bakgrund.

Hur gammal ska man vara för att gå på kulturskolan?

Alla barn och ungdomar mellan 7–20 år är välkomna till Kulturama Kulturskola.

Hur mycket kostar det att gå på kulturskolan?

Våra kurser är gratis!

Kulturama Kulturskola

Läs vidare om "Kurser och aktiviteter"
Barn tecknar

Kurser och aktiviteter

Hos oss hittar du kurser inom dans, teater och bildkonst. Oavsett om du vill prova dig fram eller utvecklas inom ett ämne är Kulturama Kulturskola perfekt för dig.

Läs vidare om "Om Kulturama Kulturskola"
Pojkar dansar

Om Kulturama Kulturskola

Kulturama Kulturskola är en kreativ fritidsverksamhet för barn och ungdomar som är folkbokförda i Nacka kommun och är mellan 7-20 år. Vi erbjuder kurser inom dans, teater och bildkonst.