Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Aktuellt

Läs vidare om "Johan fördjupar sig inom ljuddesign"
Gymnasiet - Film

Johan fördjupar sig inom ljuddesign

Efter tre år på Kulturama Gymnasium har Johan Escher blivit antagen till Stockholms Konstnärliga Högskola. Där kommer han att vidareutbilda sig inom film och ljuddesign. – Vi har arbetat väldigt praktiskt under mina tre år på Kulturama och det har jag lärt mig supermycket av, berättar han.

Läs vidare om "När allt det här är över - en hälsning från våra studerande"
Utbildningar

När allt det här är över - en hälsning från våra studerande

På grund av covid-19-pandemin sker all utbildning under våren 2020 på distans. I väntan på att få komma tillbaka till skolan gick studerande från flera av Kulturamas olika utbildningar ihop och spelade in en tolkning av När allt det här är över – Anna Stadling.

Läs vidare om "Showen Låt hjärtat vara med"
Utbildning - Sång/Musiker

Showen Låt hjärtat vara med

Studerande från sångutbildningen och musikerutbildningen framförde en show med låtar på svenska.

Läs vidare om "Dans på distans"
Kurs - Dans

Dans på distans

Kursledarna Helena och Tobias har gjort sina danskurser digitala. Deltagarna får då möjligheten att röra på sig och träffa sina kurskamrater trots det märkliga läge som vi befinner oss i.

Läs vidare om "Den långa flykten"
Utbildning - Musikal

Den långa flykten

Musikalen "Den långa flykten" är baserad på en äventyrsroman av Richard Adams. Det är en berättelse om en flock vildkaniner som tvingas söka efter ett nytt hem på grund av människornas framfart. Musikalen sattes upp av våra musikalstuderade och regisserades av Johan Schildt – som även har översatt musiken till svenska.

Läs vidare om "Fotostuderande ställde ut i Berlin"
Utbildning - foto

Fotostuderande ställde ut i Berlin

Studerande på utbildningen Fotografisk konstutbildning fick under våren resa till Berlin och ställa ut på konst- och kulturtäta Au Topsi Pohl.

Läs vidare om "Intervjuer med studerande"
Utbildningar

Intervjuer med studerande

Fem studerande från Kulturamas konst- och kulturutbildningar delar med sig av sina personliga upplevelser av skolan och sina respektive utbildningar. På Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar har du möjlighet att under professionell ledning utforska och finna dina styrkor som framtida konstnärlig utövare inom scenkonst, musik och bild. Kulturama hjälper dig att förverkliga din dröm!