Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Kulturama konstnärliga utbildningar

Ansökan till hösten 2019 öppnar den 15 november!

Din dröm, vår verklighet

På Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar har du möjlighet att under professionell ledning utforska och finna dina styrkor som framtida artist. Kulturama hjälper dig att förverkliga din dröm!

Kulturama är Nordens största skola för estetiska utbildningar och har funnits i över 40 år. Varje år examineras elever och går ut i en konstnärlig bransch som verksamma och framgångsrika artister/musiker/konstnärer. Kulturama erbjuder utbildningar på heltid och deltid inom dans, musikal, teater, musik, sång, opera, foto, film, komposition och musikproduktion.

Våra utbildningar

Läs vidare om “Foto”

Foto

Kulturamas fotoutbildningar utvecklar ett kreativt, personligt bildspråk inom konstfotografi, dokumentärbild eller kommersiellt fotografi. Läs mer!

Foto
Läs vidare om “Musiker”

Musiker

Kulturamas musikerutbildningar är för dig som vill utvecklas till en mångsidig, skicklig musiker / artist och förbereda dig för en framtid i musikbranschen. Läs mer!

Musiker
Läs vidare om “Opera”

Opera

På Kulturamas operautbildningar får du utveckla din egen unika personlighet som sångare med några av landets främsta operasångare, pianister och regissörer. Läs mer!

Opera
Läs vidare om “Sång”

Sång

Kulturamas sångutbildningar utvecklar dig som sångare / artist och förbereder dig för en framtid i musikbranschen. Läs mer!

Sång

Spana in morgondagens stjärnor redan idag!

Visa kommande evenemang