Kulturama konstnärliga utbildningar

Det finns fortfarande platser kvar på våra utbildningar. Välkommen med din ansökan!

Din dröm, vår verklighet

På Kulturamas eftergymnasiala konst- och Kulturutbildningar har du möjlighet att under professionell ledning utforska och finna dina styrkor som framtida konstnärlig utövare inom scenkonst, musik och bild. Kulturama hjälper dig att förverkliga din dröm!

Kulturama är Nordens största skola för estetiska utbildningar och har funnits i över 40 år. Varje år examineras studerande och går vidare till konstnärlig högskola eller ut i branschen som verksamma och framgångsrika konstnärliga utövare. Kulturama erbjuder utbildningar på heltid och deltid inom dans, musikal, teater, musik, sång, opera, foto, film och musikproduktion.

Videon kräver godkännande av cookies för tredjepart, Youtube.com. Genom att visa videon godkänner du att cookies sparas från Youtube.com enligt deras villkor.

Gå till videon på Youtube.com

Läs även vår folder om Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar.

Konsert

Spana in morgondagens stjärnor redan idag!

Visa kommande evenemang

Aktuellt

Visa föregående artikel
IEDUO på scen
Musik

Samarbetet började redan på Kulturama

Ibland korsars vägar som leder till ett lyckat och långvarigt samarbete. Så var det för Emil Grönvall och Istria Sánchez Autio som inledde sitt musiksamarbete u...

Utbildning
16 april 2024
Läs vidare om "Samarbetet började redan på Kulturama"
Kvinna sjunger
Musikal

"Efter Kulturama vill jag ut i branschen"

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att studera på Kulturama konstnärliga utbildningar? Jessica Levin är en av de som studerar på Kulturamas utbildning ...

Utbildning
12 april 2024
Läs vidare om ""Efter Kulturama vill jag ut i branschen""
Visa nästa artikel