Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Operasångerska repar inför föreställning
Operasångerska repar inför föreställning

Operautbildningar

Anmälan öppnar den 15 november

Välkommen till Stockholm Operastudio!

Opera är sorg och lycka, skratt och gråt, kärlek och hat, liv och död! För att gestalta dessa starka känslor krävs mod. Men också kunskap och praktiska verktyg för att få fram rätt uttryck i din röst. På Stockholm Operastudio får du med hjälp av några av landets främsta operasångare, pianister och regissörer möjlighet att erövra denna kunskap. Som sångare ska du nämligen kunna tolka både text och musik och hos oss får du möjlighet att utveckla din egen unika personlighet som sångare.

Vi arbetar brett med det som krävs för att du ska kunna söka dig vidare till högre operautbildningar eller kanske gå direkt ut i yrkeslivet. En stor del av undervisningen sker i Masterclass och det kommer att ge dig en stor trygghet i att sjunga och agera inför andra.

Vid sidan av våra professionella föreställningar, som är själva stommen i vår operautbildning, har du under hela utbildningstiden ämnen som scenspråk, operainterpretation, skådespelarträning, fysisk scenträning m.m.

Brinner du för operakonstens möjligheter? Då lovar vi att du kommer att trivas här!

Våra operautbildningar

Intervjuer

Visa föregående artikel
Läs vidare om "Film: Stockholm Operastudio – Klassisk Sång och Opera"
Utbildningar

Film: Stockholm Operastudio – Klassisk Sång och Opera

Opera är sorg och lycka, skratt och gråt, kärlek och hat, liv och död! För att gestalta dessa starka känslor krävs mod. Men också kunskap och praktiska verktyg för att få fram rätt uttryck i din röst. På Stockholm Operastudio får du med hjälp av några av landets främsta operasångare, pianister och regissörer möjlighet att erövra denna kunskap. Vi erbjuder utbildningar på deltid och heltid.

Läs vidare om ""Det var nytt och läskigt men det var framförallt spännande.""
Utbildning - Opera

"Det var nytt och läskigt men det var framförallt spännande."

Julia Holmgård Åkerberg studerar på Stockholm Operastudio på Kulturama. I denna video delar hon med sig av sina tankar och känslor om sin utbildning och om Kulturama.

Läs vidare om "Från Klassisk Sång till Operastudion"
Utbildning - Klassisk Sång/Opera

Från Klassisk Sång till Operastudion

Hanna Rydén går sitt andra år på Stockholms Operastudio på Kulturama. Via heltidsutbildningen Klassisk Sång lyckades hon hitta sin sångröst och knipa en av platserna på den eftertraktade operautbildningen.

Visa nästa artikel