Nordens största skola för estetiska utbildningar

Kulturama anordnar Konst- och Kulturutbildningar på heltid och deltid inom Dans, Teater, Musikal, Foto, Film, Opera, Sång, Musik och Musikproduktion. Alla heltidsutbildningar är studiemedelsberättigade och står under statlig tillsyn.

Kulturamas konstnärliga vuxenutbildningar samlar talanger som har siktet inställt på en karriär på/bakom scenen eller vill förbereda sig för högre konstnärliga studier. Vi är den skola i Norden som har störst bredd av konstnärliga inriktningar samlade under ett tak. Vi har över 300 studerande per år på Kulturamas vuxenutbildningar. Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar bedrivs i Stockholm, i Kulturamahuset i Hammarby Sjöstad med vackra omgivningar och närhet till Stockholms unika utbud av kulturscener och -institutioner samt utbildningssäten för högre konstnärliga studier.

Kulturama som helhet är specialiserat på kurser och utbildningar inom estetiska ämnen och Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar bedrivs på uppdrag av YH-myndigheten. De ska hålla hög kvalitet och till samtliga utbildningar görs ett antagningsprov. Varje år examineras studerande från Kulturama Utbildningar och går ut i näringslivet som verksamma och framgångsrika artister och konstnärer.

Kulturamas konstnärliga utbildningar – folder

Folder_Kulturama_KKU.pdf

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar/förändringar.