Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Nordens största skola för estetiska utbildningar

Kulturamas Vuxenutbildningar har 25 heltidsutbildningar och 9 deltidsutbildningar inom Dans, Teater, Musikal, Foto, Film, Opera, Sång, Musik och Musikproduktion. Alla heltidsutbildningar är studiemedelsberättigade och står under statlig tillsyn.

På Kulturama Konstnärliga Utbildningar finns både heltid- och deltidsutbildningar där vi samlar talanger som har siktet inställt på en karriär på eller bakom scenen. Vi är faktiskt den skola i Norden som har störst utbud av konstnärliga inriktningar. Totalt går cirka 360 vuxenstuderande elever på Kulturamas vuxenutbildningar per år. Kulturama vuxenutbildningar ligger i Kulturamahuset i Hammarby Sjöstad, Stockholm.

Kulturama Utbildningar är en av fyra verksamhetsområden inom Kulturama. De övriga är Kulturama Kursverksamhet, Kulturama Gymnasium och Kulturama Grundskola.

Kulturama är specialiserat på utbildningar inom estetiska ämnen. Kulturama är en ideell verksamhet som vill erbjuda utbildning med hög kvalitet. Till samtliga utbildningar görs ett antagningsprov. Varje år examineras elever och går ut i näringslivet som verksamma och framgångsrika artister och konstnärer.

Ingen vinstutdelning

Kulturama Utbildningar vilar på idéburen grund vilket innebär att utbildningen bedrivs med glädjen av att se människor utvecklas som främsta drivkraft. Hos oss går de pengar som följer en elev oavkortat till att förbättra skolan och undervisningen. Kulturamaskolorna drivs av huvudmannen Medborgarskolan Stockholmsregionen vars bolagsform är ideell förening.