Nordens största skola för estetiska utbildningar

Kulturama anordnar konst- och kulturutbildningar på heltid och deltid inom Dans, Teater, Musikal, Foto, Film, Opera, Sång, Musik och Musikproduktion. Alla heltidsutbildningar är studiemedelsberättigade och står under statlig tillsyn.

Kulturama konstnärliga utbildningar samlar talanger som har siktet inställt på en karriär på/bakom scenen eller vill förbereda sig för högre konstnärliga studier. Vi är den skola i Norden som har störst bredd av konstnärliga inriktningar samlade under ett tak. Vi har över 200 studerande per år på Kulturamas vuxenutbildningar. Kulturamas konst- och kulturutbildningar bedrivs i Stockholm, i Kulturamahuset i Hammarby Sjöstad med vackra omgivningar och närhet till Stockholms unika utbud av kulturscener och institutioner samt utbildningssäten för högre konstnärliga studier.

Kulturama som helhet är specialiserat på kurser och utbildningar inom estetiska ämnen och Kulturama konstnärliga utbildningar står under statlig tillsyn av MYH, Myndigheten för yrkeshögskolan. De ska hålla hög kvalitet och till samtliga utbildningar görs ett antagningsprov. Varje år går våra studerande från Kulturama konstnärliga utbildningar ut i näringslivet som verksamma och framgångsrika artister och konstnärer.

Läs vår folder om Kulturama konstnärliga utbildningar.