Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Foto
Foto

Fotoutbildningar

Sista anmälningsdag för våra heltidsutbildningar är 22 mars

Välkommen till Kulturama Fotoskola!

Kulturama fotoskola har fokus på att utveckla dig som fotograf med kreativitet och personligt bildspråk, vare sig du kommer ägna dig åt konstfotografi, dokumentärbild eller kommersiell fotografi. På utbildningarna utvecklar du ditt fotografiska gestaltande med siktet inställt på en karriär som t.ex. fotograf, bildkonstnär, gallerist, bildredaktör eller mediedesigner. De är ofta en väg för fortsatta studier på en konstnärlig högskola.

Några av de framgångsrika fotografer och konstnärer som gått på Kulturamas fotoutbildningar är: JH Engström, Maria Miesenberger, Erik Viklund, Anna Linderstam, Viktor Fordell, Helga Härenstam, Thomas Karlsson, Julia Hetta, Pablo Frisk, Aida Chehreghosha och Lisa Grip.

Gästlärare har bland andra varit Martina Hoogland Ivanov, Johan Willner, Pieter ten Hoopen, Julia Peirone, Paul Hansen, Mara Lee, JH Engström, Lovisa Ringborg, Anders Petersen, Dawid, Hanna Modigh och Nina Korhonen.

Våra fotoutbildningar

I fokus

slickSlider.prev
Läs vidare om "Film: Utbildningarna Film och Foto"
Utbildningar

Film: Utbildningarna Film och Foto

Brinner du för att berätta med film och drömmer om att en dag kunna arbeta med att skriva manus, regissera, arbeta med filmfoto, ljud, klippning eller bli producent? Eller drömmer du kanske om att bli fotograf, bildkonstnär, gallerist, bildredaktör eller mediedesigner?

Läs vidare om "Jag sökte till Kulturama för att utveckla mitt bildspråk"
Utbildning - Foto

Jag sökte till Kulturama för att utveckla mitt bildspråk

Johan Wirén studerar på Fotografisk Konstutbildning på Kulturama. I denna video delar han med sig av sina tankar och känslor om sin utbildning och om Kulturama.

slickSlider.next