Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Fotoutbildningar

Välkommen till Kulturama Fotoskola!

Kulturamas fotografutbildningar är fokuserade på att utveckla ditt kreativa och personliga bildspråk, vare sig du ägnar dig åt konstfotografi, dokumentärbild eller kommersiellt fotografi. Vi tror att du som söker dig till oss siktar på att gå en konstnärlig utbildning eller vill utveckla ditt fotografiska gestaltande med siktet inställt på en karriär som fotograf, gallerist eller bildredaktör.

Några av de framgångsrika fotografer och konstnärer som gått på Kulturamas fotoutbildningar är: JH Engström, Maria Miesenberger, Anna Linderstam, Helga Härenstam, Julia Hetta, Pablo Frisk, Aida Chehreghosha och Nina Grundemark.

Våra fotoutbildningar

I fokus

Läs vidare om “Jenny Janlöv”
intervju foto

Fotoutbildningen äger rum i en kreativ miljö

Jenny Janlöv gick Högre fotografisk utbildning på Kulturama och började därefter på Akademin Valands Kandidatprogram i fotografi. "Jag kan verkligen rekommendera utbildningen för den som vill vara i en kreativ miljö. Det är ett av mina bästa år ", säger hon.

Läs vidare om “Lisa Grip”
Intervju foto

Lisa lockades av tillgången till analogt fotografi

Lisa gick två år på Kulturama Fotoskola. Direkt efter utbildningen kom hon 2012 in på kandidatprogrammet för fotografi på Akademin Valand i Göteborg och är idag yrkesverksam fotograf.

Läs vidare om “Elevarbeten”
Elevarbeten

Nyfiken på vad vi pysslar med? Se fotografier här

Nyfiken på vad vi pysslar med? Se fotografier från våra studerande på Fotoutbildningen här!