Kvinna sjunger
Kvinna sjunger

Sångutbildningar - pop, rock & soul

Nu kan du söka till våra konstnärliga utbildningar inför läsåret 2023/2024!

Vill du bli en mångsidig sångare som står på egna ben i en framtida karriär? På Kulturamas sångutbildningar får du verktygen och kunskapen som tar dig till nästa nivå! Vi har tre olika utbildningar som alla är CSN-berättigade: högskoleförberedande, yrkesförberedande och en deltidsutbildning.

Våra sångutbildningar

På vår utbildning Musiker & sångare heltid får du gedigna kunskaper inom sång, ensemble låtskrivande, och musikproduktion samt verktyg för att kunna söka vidare ut i branschen eller till en högre utbildning som till exempel musikhögskolan eller Kulturamas Musikutbildning, Yrkesförberedande.

Kulturamas Högre musikutbildning för sångare riktar sig till dig som har goda förkunskaper och som kanske redan gått en musikutbildning antingen på folkhögskola eller vår egen högskoleförberedande utbildning. Utbildningen förbereder dig inför branschen med fortbildning inom din valda huvudinriktning och med bland annat branschkunskap och företagande som kompletterande kurser.

Sångutbildningen på deltid är en chans för dig som vill kombinera deltidsarbete med att samtidigt utveckla din sångteknik, allmänna musikalitet och få kunskaper inom låtskrivande.

Oavsett vilken utbildning du väljer så är du redo att ta nästa steg – antingen att söka dig vidare till en högre utbildning eller kliva rakt ut på scenen.

Kulturama

Kulturama ligger i Hammarby Sjöstad, ett stenkast från Södermalm i Stockholm, och är Nordens största skola för estetiska utbildningar. På våra Konst- och Kulturutbildningar samlas över 300 studerande från hela landet som har siktet inställt på en karriär på eller bakom scenen. Här finns utbildningar inom dans, foto, film, sång - klassisk och musikal, musikalartist, musiker,musikproducent, opera, låtskrivare & artist och skådespelare. Utbildningarna öppnar upp för unika samarbeten över de estetiska gränserna.

Läs även vår folder om Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar.

Våra sångutbildningar

Aktuellt

Visa föregående artikel
Musik & Sång

Kulturamas konsert på Fasching

Konserten på Alla hjärtans dag drog proppfullt med folk till legendariska jazzklubben Fasching i Stockholm, med uppträdanden av musikstuderande på Kulturamas Ko...

Utbildning
17 februari 2023
Läs vidare om "Kulturamas konsert på Fasching"
Musik

Utbildningar inom musik och sång

Vill du satsa på en karriär som musiker, musikproducent, låtskrivare, sångare och artist? På Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar har du möjlighet att under...

Utbildning
19 november 2020
Läs vidare om "Utbildningar inom musik och sång"
Visa nästa artikel