Studerande sjunger
Studerande sjunger

Sångutbildningar

Vill du bli en mångsidig sångare som står på egna ben i en framtida karriär? På Kulturamas sångutbildningar får du verktygen och kunskapen som tar dig till nästa nivå! Vi har tre olika utbildningar som alla är CSN-berättigade: högskoleförberedande, yrkesförberedande och en deltidsutbildning.

Våra sångutbildningar

På vår utbildning Sångare, Stockholm Musikutbildningar 1 får du gedigna kunskaper inom sång, ensemble låtskrivande, och musikproduktion samt verktyg för att kunna söka vidare ut i branschen eller till en högre utbildning som till exempel musikhögskolan eller Kulturamas Sångare, Stockholm Musikutbildningar 2.

Kulturamas Sångare, Stockholm Musikutbildningar 2 riktar sig till dig som har goda förkunskaper och som kanske redan gått en musikutbildning antingen på folkhögskola eller vår egen högskoleförberedande utbildning. Utbildningen förbereder dig inför branschen med fortbildning inom din valda huvudinriktning och med bland annat branschkunskap och företagande som kompletterande kurser.

Sångutbildningen på deltid är en chans för dig som vill kombinera deltidsarbete med att samtidigt utveckla din sångteknik, allmänna musikalitet och få kunskaper inom låtskrivande.

Oavsett vilken utbildning du väljer så är du redo att ta nästa steg – antingen att söka dig vidare till en högre utbildning eller kliva rakt ut på scenen.

Kulturama

Kulturama ligger i Hammarby Sjöstad, ett stenkast från Södermalm i Stockholm, och är Nordens största skola för estetiska utbildningar. På våra Konst- och Kulturutbildningar samlas över 300 studerande från hela landet som har siktet inställt på en karriär på eller bakom scenen. Här finns utbildningar inom dans, foto, film, sång - klassisk och musikal, musikalartist, musiker,musikproducent, opera, låtskrivare och skådespelare. Utbildningarna öppnar upp för unika samarbeten över de estetiska gränserna.

Läs även foldern om Kulturama Konstnärliga Utbildningar.

Aktuellt

Visa föregående artikel
IEDUO på scen
Musik

Samarbetet började redan på Kulturama

Ibland korsars vägar som leder till ett lyckat och långvarigt samarbete. Så var det för Emil Grönvall och Istria Sánchez Autio som inledde sitt musiksamarbete u...

Utbildning
16 april 2024
Läs vidare om "Samarbetet började redan på Kulturama"
Musik & Sång

Kulturamas konsert på Fasching

Konserten på Alla hjärtans dag drog proppfullt med folk till legendariska jazzklubben Fasching i Stockholm, med uppträdanden av musikstuderande på Kulturamas Ko...

Utbildning
9 mars 2023
Läs vidare om "Kulturamas konsert på Fasching"
Visa nästa artikel