Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Musik

Alexandra Popovic

Undervisar i Piano
Alexandra Popovic har en lång och gedigen musikalisk bakgrund. Hon började spela piano när hon var 5 år och gick på musikgymnasium i Belgrad med klassisk musikinriktning. Efter gymnasiet utbildade hon sig till pianopedagog men gick även vidare efter några år och tog en magisterexamen i solopiano samt musikpedagogik. Hon har många års erfarenhet som pianopedagog och en del av hennes pianoelever har bl.a. deltagit i tävlingar i Italien och Grekland. Själv spelar Alexandra i olika sammanhang både som pianist i kammarorkester men också som pianoackompanjatör till fiol och cello och hon har en genrebredd som spänner från klassisk musik till musikal och popmusik.


August Hugmark

Undervisar i Saxofon
Utbildad vid Musikhögskolan i Malmö, Lunnevad Folkhögskola och Ljungskile Folkhögskola. Yrkesverksam som altsaxofonist


Chiaki Kreslavskiy

20.jpg

Undervisar i Piano
Chiaki Kreslavskiy är utbildad vid University of Music and Performing Arts i Vienna och erhöll diplom för solist, kammarmusik och ackompanjemang för opera och konstsång. Mellan 2009 och 2018 arbetade hon som ackompanjatör i Vienna Conservatory. Sedan 2019 spelar hon på Vuxenbalett i Stockholm.


Christer Magnusson

Undervisar i Gitarr och Elgitarr


Christoffer Hofer

Undervisar i Gitarr och Elgitarr


Elena Grahovac

Undervisar i Piano


Erik Henriksen

Undervisar i Congas & Latin percussion


Filip Brun

7.jpg

Undervisar i Spela i band
Filip Brun jobbar som ensemble/gitarr-lärare samt frilansar som musiker. Han har en svag punkt för kommersiell country och indiepop.


Gustav Broman

3.jpg

Undervisar i Elbas och musikteori
Gustav Broman är musiker, lärare och kompositör. Han har en masterexamen i bas och komposition vid Dr. Langner Jazz Master i Hamburg och tidigare kandidatexamen i bas vid Kungliga Musikhögskolan. Yrkesverksam runt om i Europa. Har förutom musiken en extra plats i hjärtat för Ishockey, bildkonst och brödbakning. Läs mer på gustavbroman.com


Hermes Vieira da Costa

Undervisar i Gitarr och Elgitarr


Iryna Serotiuk

Ir-20.jpg

Undervisar i Piano och Dragspel


Jay Matharu

6.jpg

Undervisar i Gitarr och Elgitarr
Jay Matharu har spelat gitarr i många år. Han läste diplom i Music på ACM, UK med Guthrie Govan och Dave Kilminster som huvudlärare. Han har även en kandidatexamen från Guitar Institute UK. Jay har spelat med många band, i flera genrer och har undervisat på flera skolor. Nu förtiden spelar han i bandet Hexed och skriver egen musik.


Jelena Kozlova

32.jpg

Undervisar i Gitarr
Jelena Kozlova är uppvuxen i Ryssland och har en utbildning på Art College med inriktning klassisk gitarr. Hon har även en högskoleutbildning som radiofysiker. 2001 flyttade Jelena till Sverige och nu håller hon på att avsluta sin utbildning som tvåämneslärare (musik o matematik) på Stockholms universitet. Jelena är en positiv och utåtriktad person som har lätt för att samarbeta. Hennes undervisning bygger på intresse, förståelse och övning. Hon är flexibel och öppen och för alltid en dialog med sina elever om undervisningens inriktning.


Jonatan Guzman

Undervisar i Piano


Kamala Lundin

34.jpg

Undervisar i Violin
Kamala Lundin är en dedikerad lärare som anpassar undervisningen till varje individs behov. Efter att ha undervisat elever i alla åldrar i drygt tio år har hon sett allt tydligare hur en trygg och utforskande miljö verkar ge de bästa förutsättningarna att lära sig nya saker fort, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet. Tydlighet, glädje och närvaro är ord som beskriver Kamalas undervisning. Kamala har studerat violin vid Royal College of Music i London och utbildar sig för närvarande till Timani-lärare vid Musician’s Health and Movement Institute i Oslo. Timani är en metod för musiker att hitta det mest optimala sättet att använda kroppen när de sjunger eller spelar ett instrument.


Karl Wallmyr

21.jpg

Undervisar i Trumpet
Karl Wallmyr är utbildad musiker med inriktning jazz vid Kungliga musikhögskolan. Han är yrkesverksam musiker och kompositör.


Lacki Miliadis

2.jpg

Undervisar i Trummor
Lacki Miliadis har spelat trummor i över 33 år och har studerat trummor i USA, England och Sverige. Några av hans lärare har varit Joe Porcaro och Ralph Humphrey. Sedan 2001 har Lacki jobbat som trumlärare. Han är en inspirerande och engagerad trumlärare som även har erfarenhet att undervisa barn med diagnoser. Lacki är en av få i Sverige som lär ut Moellertekniken, en teknik baserad på studs och kontroll, för ett bra sound som förhindrar skador. Han lägger stor vikt vid att lära ut hur man sitter korrekt bakom ett trumset för att kunna spela trummor hela livet utan problem med kroppen.


Leo Didon

Undervisar i Piano

Leo har alltid älskat att spela piano ifrån tidig ålder, vilket ledde till att han pluggade på Rytmus artistlinje. Därefter har han både spelat med kända gitarrister och sångerskor. Leo är aktiv pianist och musiker, och samarbetar just nu med en operasångerska. För tillfället arbetar han som musiklärare på Edboskolan med barn mellan nio till tretton år, samt undervisning på Kulturama som pianopedagog.


Lorenzo Fugazza

10.jpg

Undervisar i Gitarr och Elgitarr


Malin Axelsson

39.jpg

Undervisar i Piano
Är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Stockholms Musikpedagogiska Institut, i klassiskt pianospel och pianopedagogik. Har tidigare jobbat som pianolärare vid olika skolor i Stockholm – Solna kulturskola, Stockholm International School, Kulturama och på Lidingö, med elever i olika åldrar och på olika nivåer. Även kompat både barndans- och balettklasser vid bland annat Danscompagniet, Laisings Dansinstitut samt Balettakademien.

Har även ett intresse för andra genrer och populärmusik, att skriva och producera egen musik och hjälper gärna elever att utveckla sitt eget intresse för att skriva och skapa egen musik vid pianot.

Utgår från elevens nivå samt intressen inom olika genrer vid pianot på lektionerna – därifrån kan vi jobba vidare!


Maria Fortou

4.jpg

Undervisar i Piano
Maria Fortou är musikolog och utbildad pianist. Hon har en kandidatexamen i musikvetenskap och "Piano perfomance" samt examina i fuga och orkestrering, kontrapunkt och musikharmoni. Yrkesverksam pianolärare och musikpedagog.


Mats Lundvall

8.jpg

Undervisar i Piano
Mats Lundvall är utbildad på Musikhögskolan i Stockholm. Han är yrkesverksam som pianist främst inom jazz, latinjazz och salsa samt undervisar i både piano och ensemble inom nämnda genrer.


Niklas Friberg

28.jpg

Undervisar i Gitarr
Niklas Friberg är en musikpedagogstudent på Stockholms Musikpedagogiska Institut i Flemingsberg och arbetar med undervisning parallellt med studierna. Han har spelat gitarr sedan ung ålder i kulturskolan och har pluggat musik i gymnasiet och på Sjöviks Folkhögskola i Dalarna.


Simon Lindholm

Undervisar i Gitarr och Elgitarr


Tassos Spiliotopoulos

22.jpg

Undervisar i Gitarr
Tassos Spiliotopoulos är gitarrlärare och aktiv musiker. Han har undervisat både i Sverige och Storbritannien. Tassos har släppt tre album med egen musik, medverkat i ytterligare ett antal produktioner samt turnerat i mer än femton länder. Tassos har skrivit boken 'Låtskrivaren', ett material för gitarrelever som vill börja skriva egna låtar. Han har även skrivit musik för tv, film och spel.


Ulf Lindén

31.jpg

Undervisar i Saxofon
Ulf Lindén är utbildad pedagog på SMI och har under mer än 20 år undervisat i saxofon och ensemblespel på Medborgarskolan/Kulturama. Han har ett glödande engagemang som pedagog och är en stor förmedlare av den afro-amerikanska musiktraditionen. Med stor pedagogisk förmåga förmedlar han kunskap om samspel och samtidigt lockar han fram det personliga uttrycket från var och en genom den fria improvisationen. År 2014 tog Ulf emot Stockholms stads stipendium för sin folkbildande kulturinsats i Medborgarskolan/Kulturama. Som musiker har Ulf spelat med grupper som Bolon Bata, Ahmadu Jah High Life Orchestra, Makonde m.fl. Ulf har således en solid kunskap i den jazz- och bluesorienterade musiken liksom den afrikanska musiken, vilket gör att hans kursdeltagare alltid får del av en spännande repertoar med många egna arrangemang som gör hans kurser unika.


Yoonsuk Choe

YC.jpg

Undervisar i Piano och Munspel
Yoonsuk Choe är från Sydkorea och flyttade till Sverige 2018. Han är utbildad på Musicians Institue i Hollywood, Los Angeles och tog examen 2009 med utmärkelsen ”Outstanding Performance”. Han har uppträtt mycket i USA och har en lång erfarenhet av att undervisa. Yoonsuk är en multiinstrumentalist och spelar även piano, ocarina, tin whistle, saxofon m.m. Besök gärna hans hemsida för mera information http://www.yoonchoe.com


Åke Eriksson

1.jpg

Undervisar i Trummor
Åke Eriksson är trumslagare sedan barnsben då de första trumstockarna tillverkades i träslöjden. Sedan första virveltrumman fått sig en dust fanns ingen återvändo. "Nu finns jag här för att dela med mig av mina erfarenheter efter 60 år av trumslageri. Nybörjare eller veteran spelar ingen roll. Alla är välkomna!"