Akustisk Gitarr, Elgitarr, Elbas, Banjo

Albin Fellebro

Undervisar i Akustisk gitarr och elgitarr på Medborgarskolan

Albin Fellebro är yrkesverksam som musiker och kursledare. Han har bland annat skrivit musik för Norrköpings symfoniorkester och spelat med en rad olika artister och band i diverse sammanhang. Under åren har han även tagit emot ett antal stipendier, senast Hagström-stipendiet 2021.Albin är utbildad på Betel musikinstitut, RML och Mellansels folkhögskola, för närvarande läser han musikpedagogik på SMI.


Andy Englund

Kulturama medarbetare 16 2021.jpg

Undervisar i Akustisk gitarr och Elgitarr på Kulturama
Andy Englund är låtskrivare, musikproducent och musiker. Han har under flera år turnerat, släppt skivor och spelat med bland andra The Neon Romeoz, Liz Sipper, K.C. And The Sunshine Band & Prince protegé & Minneapolis musik legenden St. Paul Peterson (St. Paul Peterson är känd från fDeluxe aka The Family med många många fler)
Han är musikpedagogstudent på Stockholms Musikpedagogiska Institut i Flemingsberg och arbetar med undervisning parallellt med studierna. Han har spelat gitarr sedan tonåren och har pluggat Afro Amerikansk gitarr och musikproduktion på Kulturama. Andy specialiserar i Funk gitarr men har bra koll på Garage Rock, Classic Rock, Blues, Soul, Smooth Jazz & R&B.


Bengt Jonasson

Unknown.jpeg

Undervisar i Elbas, Elgitarr och Akustisk gitarr på Medborgarskolan

Bengt Jonasson är en erfaren kursledare och musiker med stor genrebredd. Han har undervisat i stränginstrument på grundskola, studieförbund, folkhögskola och musikhögskola sedan många år tillbaka. Sin egen utbildning har han bland annat från Kungliga Musikhögskolan. Några av de han spelat med är Hanna Ferm, Andreas Johnson, Mamadou Sene, Sofia Jannok och Patrik Isaksson. Bengt komponerar mycket musik och är verksam i ett flertal originalband. Han brinner för att dela med sig av sina musikaliska kunskaper och att se eleverna utvecklas.


Christer Magnusson

47.jpg

Undervisar i Gitarr och Elgitarr på Kulturama

Christer Magnusson har en mångårig erfarenhet som gitarrist, sångare och låtskrivare och har turnerat runt om i Norden och Skottland med sina egna Band Free Wheelin', Christer Magnusson Trio, Stungby Bees och BBC Bluesband.. Artister som Christer jobbat är bl.a.  Jim Walsh, Matti Røssland, Björn Gideonsson, Sam Bengtsson, Bård Helgeland, Gladys del Pilar, Randy Vanadisson, Eva Sidén.Christer Magnusson finns med på en lista på Spotify över svenska gitarrister.
Swedish Guitar Players on Spotify
https://open.spotify.com/playlist/2byWLdepXaQk9kSq6ztMr2?si=0qb1wY88TPOZJzcwIOxROA


Christoffer Hofer

Undervisar i Gitarr och Elgitarr på Kulturama


Dannjel Markhed Maxe

Undervisar Akustisk gitarr och Elgitarr på Medborgarskolan
Dannjel är gitarrist och studerar på Stockholms musikpedagogiska institut(SMI). Dannjel spelar både elgitarr och akustisk gitarr i olika genrer men har en förkärlek till bluesen sen unga år.     


Edwin Ziberg

Undervisar i Akustisk gitarr och Elgitarr på Medborgarskolan
Edwin Ziberg är multi-instrumentalist kompositör ( akustisk gitarr och elgitar , bassist , pianist , trummist , percussionist och sångare ) . Edwin har en mångårig erfarenhet som live performer samt studio musiker i sverige och utomlands . Hans favorite genrer är Bliues , Rock , Jazz , Flamenco , Fussion , Folk , World Music , Fingerstyle ....
Youtube : https://youtube.com/c/EdwinZibergOfficial
Instagram : https://www.instagram.com/edwinzibergofficial


Gustav Broman

3.jpg

Undervisar i Elbas och musikteori på Kulturama
Gustav Broman är musiker, lärare och kompositör. Han har en masterexamen i bas och komposition vid Dr. Langner Jazz Master i Hamburg och tidigare kandidatexamen i bas vid Kungliga Musikhögskolan. Yrkesverksam runt om i Europa. Har förutom musiken en extra plats i hjärtat för Ishockey, bildkonst och brödbakning. Läs mer på gustavbroman.com


Ian Thomas Luxton

Classic.jpg

Undervisar i Akustisk gitarr och Elgitarr på Kulturama

Ian är en musiker från New York som flyttade till Sverige i hösten 2019. Han studerade klassisk gitarr på Portland State University, och var en av grundarna i Oregon Guitar Quartet. Han turnerade runt Nordamerika och Europa som gitarrist och sångare i gruppen STRFKR och Hockey bland andra, och jobbar nu som låtskrivare, producent och gitarrlärare.


James Bradley Jr

Undervisar i Spela i band "Blues" & "Funk, soul och R&B" PÅ Kulturama
James Bradley Jr är en etablerad musiker och rutinerad kursledare. Hans huvudinstrument är trummor, och du kan ha hört honom i olika konstellationer genom åren, på Stockholms scener, på tv eller film, eller kanske du rentav sett youtubeklippet där han som femåring spelar med Nat King Cole. https://www.youtube.com/watch?v=kc41vSv8N3Q&t=518s


Jelena Kozlova

32.jpg

Undervisar i Akustisk gitarr på Kulturama
Jelena Kozlova är uppvuxen i Ryssland och har en utbildning på Art College med inriktning klassisk gitarr. Hon har även en högskoleutbildning som radiofysiker. 2001 flyttade Jelena till Sverige och nu håller hon på att avsluta sin utbildning som tvåämneslärare (musik o matematik) på Stockholms universitet. Jelena är en positiv och utåtriktad person som har lätt för att samarbeta. Hennes undervisning bygger på intresse, förståelse och övning. Hon är flexibel och öppen och för alltid en dialog med sina elever om undervisningens inriktning.


Johan Ölund

Kulturama medarbetare 22 2021.jpg

Undervisar i Spela i band och akustisk gitarr
Johan Ölund är en frilansande musikproducent, låtskrivare och mixtekniker. Han har sedan ung ålder spelat i en mängd olika band med elgitarr som huvudinstrument. Han har spelat i allt från band där de skrivit egenmusik, till att kompat musikaler och artister samt spelat med coverband på fester. Johan är utbildad vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm och har en konstnärlig kandidatexamen inom musik- och medieproduktion.


Johnny Carlsson

Kulturama medarbetare 26 2021.jpg

Undervisar i Banjo på Medborgarskolan
Johnny har lett kurser i banjo, gitarr och mandolin sedan tidigt 1980-tal. Främst är Johnny intresserad av folkmusik, traditionell jazz och blues. Han jobbar gärna med eget framtaget studiematerial för att kunna skräddarsy innehållet i en kurs optimalt efter elevernas behov. Sedan 1982 har han som hobbymusiker regelbundet spelat i flera svenska bluegrassband med turnéer i bland annat Sverige och övriga Norden.


Niklas Friberg

28.jpg

Undervisar i Akustisk gitarr och Elgitarr på Kulturama
Niklas Friberg är en musikpedagogstudent på Stockholms Musikpedagogiska Institut i Flemingsberg och arbetar med undervisning parallellt med studierna. Han har spelat gitarr sedan ung ålder i kulturskolan och har pluggat musik i gymnasiet och på Sjöviks Folkhögskola i Dalarna.


Philip Larsson

Undervisar i Akustisk gitarr på Medborgarskolan

Philip Larsson är låtskrivare, musikproducent och musiker. Han har under flera år turnerat, släppt skivor och spelat in under namnet Monte Nour. Han har även gett kurser i låtskrivande och kreativitet samt har lång vana av att spela inom vård och äldreomsorg - mestadels med fokus på den klassiska låtskrivartraditionen med allt vad det innefattar, från Bellman till Beatles. Philip är utbildad vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm och har en konstnärlig kandidatexamen inom musik- och medieproduktion.


Simon Lindholm

Undervisar i Akustisk gitarr och Elgitarr på Kulturama


Tassos Spiliotopoulos

22.jpg

Undervisar i Akustisk Gitarr och Elgitarr på Kulturama
Tassos Spiliotopoulos är gitarrlärare och aktiv musiker. Han har undervisat både i Sverige och Storbritannien. Tassos har släppt tre album med egen musik, medverkat i ytterligare ett antal produktioner samt turnerat i mer än femton länder. Tassos har skrivit boken 'Låtskrivaren', ett material för gitarrelever som vill börja skriva egna låtar. Han har även skrivit musik för tv, film och spel.