Artistskolan

Annika Metsä

Undervisar på Artistskolan i sång och dans
Annika Metsä har jobbat professionellt med musikal, show, barnteater och coverband i drygt 17 år. Hon har arbetat på bl a Golden Hits samt Wallmans Salonger. Hon har det senaste 7-8 åren ägnat sig åt att dela med sig av sina erfarenheter på olika sätt bl a i form av undervisning.


Caroline Sjölund

25.jpg

Undervisar i balett, jazz, show, musikal och barndans
Caroline Sjölund är utbildad på Balettakademiens yrkesskola i Stockholm och Stage 7 i San Diego, USA. Hon har arbetat som dansare och koreograf i danskompanier, shower och TV i Sverige, Tyskland, Frankrike, Schweiz, Italien och Egypten även som musikalartist i West Side Story, Cabaret, A Chorus Line och Lena Ph´s Agent 006. Caroline har undervisat i Tyskland, på Balettakademien, Danscompagniet och Kulturama i Stockholm, Rydbergs Dance Academy i Malmö och Täby friskola.


Paula Hoffman

Undervisar i sång

Utbildad vid Musikhögskolan , Operahögskolan samt Stockholms musikpedagogiska institut, alla högskolor i Stockholm . Efter 25 år på scenen som opera-och konsertsångerska började jag efter mina pedagogiska studier jobba som sångpedagog och jobba med de moderna genrerna inklusive musikal. Har även jobbat som teaterlärare, teatermusiker, workshopledare mm, både med barn vuxna och funktionshindrade, dels i Kulturskolan och dels vid en musikfestival i Dalarna. Jobbar bland annat vid folkhögskolan Geijerskolan där hon är kursledare för sånglinjen samt undervisar de flesta kantorstudenterna i sång olika genrer . Ibland jäven med studenter från skolans musikteaterlinje. Jobbar även som sånglärare vid Tyska skolan i Sthlm med barn 6-19 där vi ofta jobbar med musiklek och musikal. Dessutom har jag privat sångundervisning i liten skala.