Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Artistskolan

Annika Metsä

Undervisar på Artistskolan i sång och dans.
Annika Metsä har jobbat professionellt med musikal, show, barnteater och coverband i drygt 17 år. Hon har arbetat på bl a Golden Hits samt Wallmans Salonger. Hon har det senaste 7-8 åren ägnat sig åt att dela med sig av sina erfarenheter på olika sätt bl a i form av undervisning.


Carina Lundin

29.jpg

Undervisar i Barndans
Carina Lundin är utbildad på Kühlers, Balettakademiens yrkesförberedande linje och Danshögskolans 4-åriga pedagogutbildning. Carina har varit dansare till artister, framträtt på diverse galor/program samt koreograferat till en rad produktioner för TV och scen, nu senast Nova Miller, Younghearts och Barnens Allsång på Skansen. Carina har undervisat i framförallt jazz på skolor som Lasse Kühlers Dansskola, Dansverket, Nacka Dans och Teater och nu senast två år på Kulturamas Grundskola där hon undervisat årskurs 7-9 samt koreograferat till produktionerna.


Caroline Sjölund

25.jpg

Undervisar i balett, jazz, show, musikal och barndans.
Caroline Sjölund är utbildad på Balettakademiens yrkesskola i Stockholm och Stage 7 i San Diego, USA. Hon har arbetat som dansare och koreograf i danskompanier, shower och TV i Sverige, Tyskland, Frankrike, Schweiz, Italien och Egypten även som musikalartist i West Side Story, Cabaret, A Chorus Line och Lena Ph´s Agent 006. Caroline har undervisat i Tyskland, på Balettakademien, Danscompagniet och Kulturama i Stockholm, Rydbergs Dance Academy i Malmö och Täby friskola.


Johanna Halvardson

19.jpg

Undervisar i Sång.
Johanna är utbildad sångpedagog på Stockholms Musikpedagogiska Institut samt utbildad musikalartist och dansare på Balettakademien i Stockholm. Som pedagog har hon stor erfarenhet av att undervisa både barn och vuxna, enskilt och i grupp. Hon har även lett gospelkör i många år. Med sin bakgrund som både sångare och dansare ligger integrering av konstformer henne varmt om hjärtat. Som artist har Johanna bland annat medverkat i musikalerna West Side story, Flashdance och Evita samt körat/dansat bakom ett flertal av Sveriges mest folkära artister


Matilda Randin

Undervisar i Sång