Påbyggnadutbildningar och fortbildningskurser

Kulturama erbjuder påbyggnadsutbildningar och fortbildningskurser för dig som är yrkesverksam inom den konstnärliga branschen. Gemensamma nämnare för våra utbildningar och kurser är att de speglar våra konstnärliga uttryck som ryms inom Kulturama.

Kurser till fortbildnings- och kompetensutvecklingsdagarna vecka 44 läggs upp under januari 2024.

Vårt utbud av påbyggnadsutbildningar och fortbildningskurser passar dig som är exempelvis lärare eller pedagog och som vill kompetensutveckla dig inom ditt konstnärliga område. Om du är yrkesverksam på exempelvis skola, förskola, fritidshem eller äldreomsorg, då kommer de här kurserna och utbildningarna ge dig den fortbildning som du behöver för att vidareutveckla dina kunskaper.

Utbildningarna och kurserna leds av våra professionella pedagoger och inriktningarna speglar våra konstnärliga uttryck som ryms inom Kulturama.

Våra kurser är en eller två dagar långa. Samtliga kurser sker fysiskt på plats på Kulturamahuset i Hammarby Sjöstad och inkluderar fika och lunch. För dig som kommer långväga ifrån kan vi ge förslag på boende.

Fler fortbildningskurser

Hösten 2023 var startskottet för Kulturamas utbud av påbyggnadsutbildningar och fortbildningskurser. Under 2024 kommer vi fylla på med fler kurser.

Vi erbjuder även riktade insatser till andra verksamheter där vi kan bidra med vår praktiska undervisningserfarenhet och kompetens efter behov. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Kontakt

Helene Franzén
010-157 62 38
helene.franzen@kulturama.se

Välkommen att ta ett ytterligare kliv i din professionella utveckling!

Aktuellt

Om Kulturama konstnärliga utbildningar

På Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar har du möjlighet att under professionell ledning utforska och finna dina styrkor som framtida konstnärlig utövare in...

Utbildning
10 december 2021
Läs vidare om "Om Kulturama konstnärliga utbildningar"