Manliga musiker spelar och sjunger på scen
Manliga musiker spelar och sjunger på scen

Låtskrivare & Artistutbildningar

Sök nu till ett fåtal lediga platser, däribland Dansare och Musikalartist!

Din sång, ditt framtidsyrke!

Vill du satsa på att bli en framgångsrik låtskrivare, sångare och artist? Då är vår Låtskrivare & Artistutbildning något för dig. Utbildningen riktar sig till dig med sångvana och allmän musikalisk grund. Du kommer få läsa ämnen som songwriting, teori och brukspiano men också få verktyg som gör att du utvecklas i ditt uttryck som sångare, artist.

Alla våra lärare är, eller har varit, verksamma som sångare och/eller artister och deras professionalism garanterar en högt kvalificerad undervisning och personlig coaching. Du kommer att få möta många musikstilar och utmaningar under din studietid och det kommer ge din egen musikalitet både bredd och djup.

Vi har också goda kontakter med agenturer, skivbolag, producenter och artister. Så redan under din studietid kommer du att få många chanser att uppträda och visa upp dig. Efter avslutad utbildning är du redo för att kliva rakt ut på scenen eller söka dig vidare till en musikhögskola.

Läs även vår folder om Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar.

Våra Låtskrivare & Artistutbildningar

Aktuellt

Musik

Utbildningar inom musik och sång

Vill du satsa på en karriär som musiker, musikproducent, låtskrivare, sångare och artist? På Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar har du möjlighet att under...

Utbildning19 november 2020
Läs vidare om "Utbildningar inom musik och sång"