Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Artistskolans Sommardagläger 10-15 år

VÄLKOMMEN till Kulturamas Artistdagläger som i år äger rum på Kulturama i Hammarby sjöstad! SUCCÉN FORTSÄTTER - för 11:e året! Sjung och dansa på Kulturama när sommarlovet börjar!

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Information

Nivå
Åldersinriktat
Ålder
10-15 år
Lärare
Annika Metsä
Startdatum
13 Juni 2019
Dag och tid
Mån-Fre 10:00-16:00
Antal tillfällen
5 st
Plats
Kulturamahuset
Virkesvägen 21
Avgift
2 740 kr

Om kursen

Förkunskapskrav

Till artistdaglägret är alla som gillar att dansa och sjunga välkomna! Lägret är anpassat för att ta emot både nybörjare såväl de som hållit på ett tag.

Kursinnehåll

Fullspäckade härliga dagar. Dagliga lektioner i sång och dans! Fem fartfyllda och roliga dagar med Artistskolan som avslutas med en liten redovisning för anhöriga på lägrets sista dag

Kurstillfällen

To-fre den 13-14/6 + mån-ons den 17-19/6, 5 heldagar (ej lördag-söndag) kl. 10-16 samt redovisning
onsdag den 19/6.

Kursledare

Annika Metsä

Undervisar på Artistskolan i sång och dans. Annika har jobbat professionellt med musikal, show, barnteater och coverband i drygt 17 år. Hon har arbetat

på bl a Golden Hits samt Wallmans Salonger. Har det senaste 7-8 åren ägnat sig åt att dela med sig av sina erfarenheter på olika sätt bl a i form av undervisning.

Jasmin Östlund

Jasmin undervisar i dans och sång på artistskolan och kursverksamheten. Hon har gått Kulturamas musikalutbildning 2007-2009 och utbildar sig till sångpedagog på Stockholms Musikpedagogiska Institut. Jasmin har erfarenhet av att undervisa alla åldrar och lägger stor vikt i sitt möte med eleverna till att skapa rum för närvarande musicerande och nyfiket utforskning! 

Caroline Sjölund

Undervisar i balett, jazz, show, musikal och barndans. Hon är utbildad på Balettakademiens yrkesskola i Stockholm och Stage 7 i San Diego, USA.
Har arbeta som dansare och koreograf i danskompanier, shower och TV i Sverige, Tyskland, Frankrike, Schweiz, Italien och Egypten även som musikalartist i West Side Story, Cabaret, A Chorus Line och Lena Ph´s Agent 006.
Undervisat i Tyskland, på Balettakademien, Danscompagniet och Kulturama i Stockholm, Rydbergs Dance Academy i Malmö och Täby friskola.

Daniel Engström

Utbildad sångpedogog vid Stockholm Musikpedagogiska Institut(SMI). Daniel undervisar både barn, ungdom och vuxna på Kulturamas kursverksamhet och vikarierar också på vårt gymnasium och grundskola.

Kontakt

Kontaktperson

Caroline Sjölund 010-1576255

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang