Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Teaterkurser

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater, scenkonst, filmskådespelare, regi – våra teaterkurser ger dig möjlighet att utvecklas

Övergripande terminskurser ger kontinuitet och sammanhang, men unna dig också någon av våra intensiva workshops. Kanske vill du förbereda dig för att söka till någon av landets teaterhögskolor eller är nervös inför en audition? Passa på att gå en workshop för några av våra spännande gästlärare, som regissören Anna Pettersson och skådespelaren Nina Leandersson (från ”Låt den rätte komma in”). Eller möt regissören Alexander Moberg som leder workshops i regi, i att agera framför kameran, och i att förebereda sig för audition. Och Actionteknik för filmskådespelare – hur rör sig egentligen en polis? I vårt utbud hittar du allt från teaterlek för de allra minsta, till yrkesföreberedande metodkurser. Välkommen att hitta kursen som passar just dig!

Välj kategori

Visar resultat

Sortera på:

RelevansPrisA-ÖStartdatum

: : : : : :

: : : : : :