Kurser i musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro X och GarageBand. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du titta närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har även kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Uppnå det perfekta soundet

Om du vill lära dig producera musik, då är första steget att lära sig något av de digitala musikprogram som i fortsättningen kommer bli ditt främsta arbetsredskap. På Kulturama har vi kurser i Logic Pro X och GarageBand, där du lär dig bemästra de viktigaste verktygen för att kunna redigera och producera musik.

Våra kurser inom musikproduktion vänder sig både till unga och vuxna, intresserade nybörjare och semiprofessionella musiker, arrangörer och kompositörer. På grundkurserna får du en god överblick över inspelning, mixning och mastering medan fortsättningskurserna ger en fördjupad kunskap på en mer avancerad nivå.

Kurserna är förlagda till våra ministudios där varje deltagare får tillgång till en dator och en keyboard. Med hjälp av våra duktiga och inspirerande lärare kommer kurserna bli både roliga och intressanta. Med deras vägledning kommer du få dyka ner i alla de tekniska verktyg som gör musikproduktionen så fantastisk. Kreativiteten kommer flöda och du kommer inom kort ha kunskaper att skapa din egen musik.

Lär dig bemästra ljudet

På Kulturama hittar du även kurser i ljudteknik. Här får du en övergripande förståelse kring ljud- och inspelningsteknik. Du lär dig navigera i en professionell studiomiljö samt får en genomgång av mikrofoner, inspelningstekniker och uppmickning. Vi jobbar även med olika inspelningar av instrument, mixning och mastering. Vi kommer gå igenom allt som du behöver kunna för att din produktion ska bli så professionell som den behöver vara i dagens musikbransch.

Bli en bättre låtskrivare

Om du är intresserad av komposition och låtskrivande passar våra låtskrivarkurser dig. Här får du lära dig alla steg på vägen, hur du går från idé till färdig låt. På våra låtskrivarkurser får du utveckla din kompetens för text, melodi, ackord, rytm, form och arrangering. Du får också möjlighet att utveckla ditt låtskrivande genom att testa nya vägar och utveckla din kreativitet. Dessutom får du prova på att skriva låtar på olika sätt. Under kursen får du den hjälp du behöver för att knyta ihop dina låtidéer till fantastiska, färdiga låtar.

Det svenska musikundret

Det svenska musikundret är idag ett känt begrepp som beskriver hur svensk musik har blivit internationellt framgångsrik. Förutom framgångsrika musiker har Sverige även duktiga låtskrivare, producenter och musikentreprenörer. Intresset för musik stimulerar än i dag nya svenska talanger att göra internationell karriär. Att gå en kurs på Kulturama kan vara början på din framgångssaga.

Välj kategori

Din sökning"" visar 6 resultat i

Sortera på:

Läs vidare om "Musikproducent distansutbildning"
Kurs
Diplomutbildning
Distans med kursledarstöd
Distanskurs
Distans i realtid

Musikproducent distansutbildning

Nivå: Fortsättning plusDagar: Mån, OnsTid: 18:00-20:00Startdatum: 23 Sep 2024Pris: 10 800 kr

Kategorier inom musikproduktion