10-dans Latin & Standard - Fortsättning

Information

Nivå
Fortsättning
Ålder
Vuxen 16+
Lärare
Tobias Wallin
Startdatum
21 maj 2024
Dag och tid
Tisdagar 18:15-19:45
Antal tillfällen
3 st
Plats
Kulturama danssalar
Virkesvägen 21
Nummer
67902
Avgift
750 kr
10-dans har blivit populärt bland annat genom TV-programmet Let´s Dance. Kom till Kulturama och dansa för TV4-profilen Tobias!

Om kursen

Upplev dansens glädje, välkommen till en av alla Kulturamas danskurser i Stockholm.

10-dans har blivit väldigt populärt bland annat genom TV-programmet Let´s Dance. Kulturama erbjuder möjligheten att dansa för TV-profilen Tobias.

Förkunskapskrav

3 termins förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

I denna grupp lägger vi stor vikt på teknik, mekanik samt att föra och följa men självklart introduceras nya steg även här! På den här nivån blir kombinationen av turer och teknik som ett teamwork med en uppgift att lösa, två personer ska dansa som en. Känslan när det sitter är svårslagen!
Sköna danssteg till medryckande musik och mycket skratt och glädje garanteras!

Anmälan tillsammans med partner önskvärd! (Om du väljer att anmäla dig singel kan vi inte garantera dig en danspartner). 

Klädsel

Medtag stadig sko - ej gummisula.

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama finns kurser i Latin & Standard/ 10 dans upp till avancerad nivå. Vi har även träningsformen Latin Fitness som erbjuder svettig och rolig träning samtidigt som man övar steg från exempelvis cha-cha, samba och jive.
Du som vill komplettera med annan träning som har dansanknytning kan prova ovan nämnda Latin Fitness.

Kursledare

Tobias är professionell dansare och pedagog. Han är flerfaldig svensk mästare i standarddans och 10-dans - både som amatör och professionell. Tobias har under flera år deltagit i TV4:s Let´s Dance (finalist med Laila Bagge och med Claudia Galli). Han har examen genom United Kingdom Alliance och Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) Medlem av Svenska Danspedagogers riksförbund. 

 

 

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang