Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Singer/Songwriterutbildningar

Ansökan till hösten 2019 öppnar den 15 november!

Din sång, ditt framtidsyrke!

Vill du satsa på att bli en framgångsrik sångare och artist? Då är vår Singer/songwriterutbildning något för dig. Utbildningen riktar sig till dig med sångvana och allmän musikalisk grund. Du kommer få läsa ämnen som teori, gehör och brukspiano men också få verktyg som gör att du utvecklas i ditt uttryck som sångare, artist och låtskrivare.

Alla våra lärare är, eller har varit, verksamma som sångare/artister och deras professionalism garanterar en högt kvalificerad undervisning och personlig coaching. Du kommer att få möta många musikstilar och utmaningar under din studietid och det kommer ge din egen musikalitet både bredd och djup.

Genom åren har vi hjälpt många sångare att få en bra start på sina karriärer. Bland annat Charlotte Perrelli, Helen Sjöholm, Gabriel Forss, Anna Christoffersson, Fredrik Kempe m.fl.

Vi har också goda kontakter med agenturer, skivbolag, producenter och artister. Så redan under din studietid kommer du att få många chanser att uppträda och visa upp dig. Efter avslutad utbildning är du redo för att kliva rakt ut på scenen eller söka dig vidare till en musikhögskola.

Våra singer/songwriterutbildningar

I fokus

Läs vidare om “Eido Al Fakir”
Intervju Singer/songwriter

Singer/Songwriterutbildningen utvecklar dig som artist och låtskrivare

Eido Al Fakir som gått Kulturamas Singer/Songwriter-utbildning letade efter en utbildning där han kunde utvecklas som artist och låtskrivare. "Jag tyckte att beskrivningen av Singer/Songwriter-utbildningen var klockren för mig och den motsvarade verkligen det jag var ute efter", säger han.

Läs vidare om “Carl Lindquist”
Intervju Sång

Det var fantastiskt roligt och jag lärde mig otroligt mycket på Kulturama

Carl Lindquist gick sånglinjen jazz/rock/soul på Kulturama mellan 2012-2013. Idag är han verksam som frilanssångare/skådespelare, låtskrivare och musikalartist. Idag bor han i London och i slutet av 2015 turnerade han över hela Storbritannien med musikalen, Miracle on 34th Street, där han hade huvudrollen. Våren 2016 jobbar han med sitt första soloalbum och är på europaturné med den officiella produktionen av musikalen, Jesus Christ Superstar.