Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Manliga musiker spelar och sjunger på scen
Manliga musiker spelar och sjunger på scen

Singer/Songwriterutbildningar

Sista anmälningsdag för våra utbildningar är 22 mars

Din sång, ditt framtidsyrke!

Vill du satsa på att bli en framgångsrik låtskrivare, sångare och artist? Då är vår Singer/songwriterutbildning något för dig. Utbildningen riktar sig till dig med sångvana och allmän musikalisk grund. Du kommer få läsa ämnen som songwriting, teori och brukspiano men också få verktyg som gör att du utvecklas i ditt uttryck som sångare, artist.

Alla våra lärare är, eller har varit, verksamma som sångare/artister och deras professionalism garanterar en högt kvalificerad undervisning och personlig coaching. Du kommer att få möta många musikstilar och utmaningar under din studietid och det kommer ge din egen musikalitet både bredd och djup.

Vi har också goda kontakter med agenturer, skivbolag, producenter och artister. Så redan under din studietid kommer du att få många chanser att uppträda och visa upp dig. Efter avslutad utbildning är du redo för att kliva rakt ut på scenen eller söka dig vidare till en musikhögskola.

Våra singer/songwriterutbildningar

I fokus

slickSlider.prev
Läs vidare om "Film: Utbildningar inom musik och sång"
Utbildningar

Film: Utbildningar inom musik och sång

Vill du satsa på en karriär som musiker, musikproducent, låtskrivare, sångare och artist? På Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar har du möjlighet att under professionell ledning utforska och finna dina styrkor som framtida konstnärlig utövare inom musik. Vi erbjuder utbildningar på deltid och heltid.

Läs vidare om ""Kulturama förändrade min bild av hur man skriver låtar.""
Utbildning - Singer/Song-writer

"Kulturama förändrade min bild av hur man skriver låtar."

Iana Kovalova (även känd under artistnamnet Nanna) är född och uppvuxen i Ukraina. Efter att ha varit aktiv i det ukrainska musiklivet fick hon via ett jobb på Eurovision Song Contest i Kiev höra talas om Kulturamas vuxenutbildningar och utbildningen singer/songwriter på deltid.

Läs vidare om "Jeff Egelund"
Utbildning - Komposition

Från Singer/Songwriterutbildningen till Komposition - ett utvecklande steg!

Jeff Egelund hörde änglakören sjunga i öronen när han läste om musikutbildningen Singer/Songwriter. Efter ett år där valde han att studera vidare på Kompositionsutbildningen.

slickSlider.next