Manliga musiker spelar och sjunger på scen
Manliga musiker spelar och sjunger på scen

Låtskrivarutbildning

Det finns fortfarande platser kvar. Välkommen med din ansökan!

Din musik, ditt framtidsyrke!

Vill du satsa på att bli en framgångsrik låtskrivare? På Kulturama ger vi dig alla möjligheter att ta dig till nästa nivå! Utbildningar är CSN-berättigade.

Musikproducent & Låtskrivare, Stockholm Musikutbildningar 1 och 2

Kulturamas heltidsutbildning musikproducent & låtskrivare passar dig som har förkunskaper inom låtskrivande.

På den här utbildningen får du fördjupa dina kunskaper inom songwriting, musikproduktion, musikteori och instrument (sång, piano eller gitarr). Eftersom utbildningen är yrkesförberedande kommer du även få kunskaper inom bransch- och företagande som ger dig verktyg för att bli en musikproducent & låtskrivare med goda förutsättningar att skapa och forma din egna karriär.

Låtskrivare deltid

Vår Låtskrivarutbildning på deltid är en chans för dig som vill kombinera deltidsarbete med att samtidigt utveckla ditt låtskrivande, allmänna musikalitet och få kunskaper inom sångteknik.

Oavsett vilken utbildning du väljer så är du redo att ta nästa steg – antingen att söka dig vidare till en högre utbildning eller kliva rakt ut på scenen med ditt eget musikmaterial.

Kulturama

Kulturama ligger i Hammarby Sjöstad, ett stenkast från Södermalm i Stockholm, och är Nordens största skola för estetiska utbildningar. På våra Konst- och Kulturutbildningar samlas kring 200 studerande från hela landet som har siktet inställt på en karriär på eller bakom scenen. Här finns utbildningar inom dans, foto, film, klassisk sång, musikal, musikproducent, opera, skådespelare och sång - pop, rock & soul. Utbildningarna öppnar upp för unika samarbeten över de estetiska gränserna.

Läs även foldern om Kulturama Konstnärliga Utbildningar.

Våra låtskrivareutbildningar

Aktuellt

Musik

Utbildningar inom musik och sång

Vill du satsa på en karriär som musiker, musikproducent, låtskrivare, sångare och artist? På Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar har du möjlighet att under...

Utbildning
19 november 2020
Läs vidare om "Utbildningar inom musik och sång"
Musiker som repar
Musik

Arbeta som musiker

Att jobba som musiker är en dröm för många. Spektret och variationen inom musikeryrket är stort och möjligheterna är oändliga. Att musicera är ett unikt konstnä...

Utbildning
20 april 2018
Läs vidare om "Arbeta som musiker"