Spela i band - blues

Information

Nivå
Fortsättning
Ålder
Vuxen 18+
Lärare
Ras Tafari
Startdatum
13 september 2024
Dag och tid
Fredagar 17:45-19:15
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama musik & sångsalar
Virkesvägen 21
Nummer
25531
Avgift
3 580 kr
Har du spelat ett tag och längtar efter att få spela med andra? Hos oss får du pröva att spela tillsammans i olika konstellationer, lära dig lyssna och kommunicera med musik.

Om kursen

Upplägg

Vi sätter samman grupper utifrån intresse, instrument och erfarenhet, men om ni redan är en grupp som vill spela tillsammans kan det också gå att ordna.

Förkunskaper

Du bör känna dig bekväm med ditt instrument och ha spelat ett tag, hur länge som behövs beror bland annat på vilket instrument du spelar och vilken musikstil du är intresserad av.

Kursledare

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling. Läs mer om kursledarna här

Kursmaterial

Ta med eget instrument (/trumstockar). Din kursledare sammanställer material anpassat efter gruppen, men du har stor möjlighet att påverka låtval med mera.

Utvecklingsmöjligheter

I den här kursen kan du stanna länge - du utvecklas på din egen nivå, och samtidigt utvecklas bandet med dig! Väljer du att spela flera terminer kan det bli i nya konstellationer.

Bra att veta

Det blir uppehåll för lov.

För att kunna placera dig i ett band behöver du ange vid anmälan:

  • vilket/vilka instrument du spelar
  • hur länge du har spelat
  • om du är öppen för att spela även i någon annan genre än den du anmält dig till.

Vissa instrument, som gitarr, kan dröja längre att placera då det är ett populärt instrument med många utövare. När vi är klara med gruppindelningen kontaktar vi dig igen och bekräftar att ni kan starta.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Behöver du hyra ett instrument inför din kurs rekommenderar vi https://playgear.se

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang