Spela i band vuxna. Intresseanmälan (kurspris från 2950 kr)

Information

Nivå
Öppen för alla
Ålder
Vuxen 18+
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama musik & sångsalar
Virkesvägen 21
Nummer
22374
Spela i band - förverkliga din dröm och upplev glädjekällan i att musicera. De flesta kurserna startar vecka 7 på våren och vecka 37 på hösten.

Om kursen

Intresseanmälan / kursavgift

Intresseanmälan är avgiftsfri och ej bindande.

Kursavgiften för Spela i band 10 x 90 minuter är 2950 kr.

Ange instrument, nivå, genre och eventuella önskemål om dag och tid i meddelandefältet på anmälan.

Innehåll

Rock, pop, blues, soul, funk och R&B är några av alla de genrer vi erbjuder ensemblespel i.

I första hand är det fortsättningskurser och ibland även någon avancerad kurs för dig som redan kan spela ett instrument och har spelat i ensemble tidigare. Men även du som är nybörjare har möjlighet att söka dig till våra kurser.

Så om du när en dröm att få spela i ett band med likasinnade, ta chansen och våga. Inga förkunskaper krävs. Fokus ligger på musikaliskt samspel och repertoaren består av musik som vi väljer tillsammans. Kursen avslutas med ett uppspel, om deltagarna vill, för inbjudna vänner och släkt antingen i Kulturamas lokaler eller på annat ställe.

Kursupplägg

Kursen bedrivs varje vecka med uppehåll för lov.
Max 7 deltagare.

Nyanmälda kursdeltagare blir kallade till ett kostnadsfritt nivåprovspel med kursledaren ca två veckor innan kursstart. Detta provspel ligger sedan till grund för hur kursledaren kommer att forma ensemblegrupperna. Hänsyn tas bland annat till instrument, nivå, intresse och ambition. Kursdag bestäms efter provspelningen.

Provspelet är inte bindande men vi kan inte heller garantera en plats i en ensemble.

Provspel för spela i bandkurserna äger rum i vecka 5 och 35. Kurserna startar vecka 7 och 37.

De tider vi har för spela i band just nu är:

Tisdag 19.45-21.15 pop, rock
Onsdag 18.10-19.40 pop, rock
Onsdag 19.45-21.15 pop, rock
Torsdag 18.00-19.30 pop, rock
Torsdag 19.40-21.10 pop, rock
Fredag 17.45-19.15 blues
Lördag 14.00-15.30 soul, funk och R&B

Kursledare

Gabriel Nyberg
Johan Ölund
James Bradley
Moltas Åhs
Ras Tafari

Läs mer om kursledarna här

Kombirabatt!

Vi ger dig 25 % rabatt på alla ensemblekurser i kombination med en musik- eller sångkurs. På detta sätt lär du dig arbeta snabbare och kan få ut mer av din kurs och dina studier.

Bra att veta

Medtag eget instrument. Behöver du hyra ett instrument inför din kurs rekommenderar vi https://playgear.se

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Vill du utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande? Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vissa instrument är enkla att lära sig, medan andra kräver mer övning. På våra populära musikkurser finns allt från workshops till grupp- och enskild undervisning. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro X och GarageBand. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du titta närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har även kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Vill du utforska din rösts möjligheter, eller fokusera på en viss sånggenre? Hos oss på Kulturama finns det många olika genrer att utforska, oavsett om du vill prova på eller fördjupa dig inom en särskild sångstil. Vi har något för alla oavsett om du är barn eller vuxen. Du har även valmöjligheten att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger.

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare inom film eller teater eller vill du förbereda dig inför en audition? Eller vill du kanske utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater? Då är du välkommen till oss på Kulturama!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang