Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Kille spelar gitarr

Spela i band 9-17 år Intresseanmälan

Information

Nivå
Öppen för alla
Ålder
9-17 år
Startdatum
14 september 2021
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Spela i band - Förverkliga din dröm och upplev glädjekällan i att musicera med andra.

Om kursen

Intresseanmälan / Kursavgift

Intresseanmälan är avgiftsfri och inte bindande. Kursavgiften för Spela i band 10x45 min är 1350 kr.

Om Spela i bandkurserna ännu ej är upplagda, fulltecknade eller att tiderna inte passar kan du göra en intreseanmälan.
Ange instrument, nivå och ev. önskemål om dag och tid i kommentarsfältet på anmälan.

Innehåll

Vi erbjuder kurser för både nybörjare och fortsättare.
Tvärt emot vad många tror så krävs inga speciella förkunskaper för att börja spela i band oavsett ålder. Så om du när en dröm att få spela i ett pop/rock band med likasinnade, ta chansen och våga. Inga förkunskaper eller egna instrument krävs. Du får spela låtar i olika musikstilar och samtidigt prova på flera instrument och även möjligheten att få sjunga. Fokus ligger på musikaliskt samspel och repertoaren består av musik som vi väljer tillsammans. Om deltagarna vill avslutas kursen med ett uppspel för familj och vänner i Kulturamas lokaler.

Kursupplägg

Undervisningen startar i vecka 7.
Kursen bedrivs varje vecka med uppehåll för lov.
Max 7 deltagare.
Provspel tisdag den 2/2 för nyanmälda.
Nyanmälda kursdeltagare blir kallade till en GRATIS träff med läraren ca två veckor innan kursstart för nivåprovspel. Denna träff ligger sedan till grund för hur läraren kommer att forma ensemblegrupperna. Hänsyn tas bl.a. till instrument, nivå, intresse och ambition. Kursdag bestäms efter provspelningen.
Samla ihop dina kompisar och bilda ett band och anmäl er eller anmäl dig individuellt.

Vi formar grupper utifrån ålder och nivå, de tider vi har just nu är:
Tisdag 16.10-16.55
Tisdag 17.00-17.45
Tisdag 17.50-18.35
Tisdag 18.40-19.25

Om vi får stort intresse planerar vi att uttöka verksamheten och då kan det bli andra dagar än vad vi erbjuder just nu.

Kombirabatt!
Vi ger dig 25% rabatt på alla spela i bandkurser i kombination med en musik- eller sångkurs. På detta sätt får du ett mycket bra och roligt sammanhang att utöva dina kunskaper som du får i din sång/musikkurs.

Kursledare

Hampus Halling
Läs mer om kursledaren HÄR

Kontakt

Kontaktperson

Joakim Sanden 010-1576100

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang