Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Jazzensemble vuxna Intresseanmälan

Information

Nivå
Öppen för alla
Ålder
Vuxen 18+
Lärare
Ulf Lindén
Startdatum
14 September 2020
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Spela i Jazzensemble - Förverkliga din dröm och upplev glädjekällan i att musicera.

Om kursen

Intresseanmälan / Kursavgift

Intresseanmälan är avgiftsfri och inte bindande. Kursavgiften för jazzensemble 10x90 min är 2800 kr

Om Jazzensemblekurserna ännu ej är upplagda kan du göra en intresseanmälan.
Skriv inriktning, nivå och ev. önskemål om dag och tid i kommentarsfältet på anmälan.
Så fort ensemblekurserna är publicerade så hör vi av oss.

Innehåll

Ensemble med fokus på improvisation, samspel, och uttryck inom afrogenren. Vi arbetar grundligt med att utveckla vår känsla för musikens alla element som t ex dynamik, sväng, timing, frasering, rytmik, harmonik, melodik, influenser och olika stilarter i relation till varandra.

Kursupplägg

Undervisningen startar i vecka 38.
Kursen bedrivs varje vecka med uppehåll för lov. Eget instrument krävs.
Max 8 deltagare
Kursanmälan innebär att du blir kallad till en GRATIS träff med läraren 1-2 veckor innan kursstarten och får spela upp något valfritt på ditt/dina instrument - antingen själv eller tillsammans med läraren. Denna träff ligger sedan till grund för hur läraren kommer att forma ensemblegrupperna. Hänsyn tas bl.a. till instrument, nivå, intresse och ambition. Antagningsbesked ges i slutet på veckan efter provtillfället.Kursdag bestäms efter provspelningen. Möjliga kursdagar är måndag, tisdag eller onsdag. Kursen avslutas med ett uppspel på Kulturama.

 

De tider vi har för Jazzensemble i första hand:

Måndag 18.00-19.30
Måndag 19.30-21.00
Tisdag 18.55-20.25
Onsdag 19.30-21.15

Vid hög efterfrågan kan dessa uttökas med en annan lärare

Kursledare

Ulf Lindén

Kontakt

Kontaktperson

Joakim Sanden 010-157 62 92

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang