Teater 10-13 år - Nybörjare Plus

Information

Nivå
Nybörjare plus
Ålder
10-13 år
Lärare
Daniel Brandel
Startdatum
2 september 2024
Dag och tid
Måndagar 18:10-19:40
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama teatersalar
Virkesvägen 21
Nummer
67955
Avgift
1 920 kr
En fortsättningskurs för dig som är sugen att stå på scenen och utveckla din kreativa förmåga, våga ta plats och ge av dig själv. Vi improviserar gör lekfulla teaterövningar och prövar att jobba med text.

Om kursen

Innehåll och mål

Improvisationer och teaterövningar hjälper till att för att släppa loss och utveckla teaterfantasi och kreativitet. Vi prövar också att jobba med texter eller material som vi producerar tillsammans.

Upplägg

Teater är fantastiskt och här får du fortsätta att utvecklas inom teaterns språk. Du får utveckla och använder din egen fantasi och lekfullhet i teaterövningar och improvisationer. Vi kommer även jobba med olika karaktärer och manus. Om gruppen vill kan kursen avslutas med ett mindre uppspel.

Förkunskaper

Passar dig som gått minst en termin teater tidigare. 

Kursledare

Daniel Brandel är frilansande skådespelare, regissör och teaterlärare och jobbar både inom film, musikal och teater. Utbildad vid bla Calle Flygare och New York Film Academy. Läs mer om Daniel och våra andra ledare här.

Alla våra kursledare genomgår Kulturamas och Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för kursmaterial tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

Teater kan leda in på många olika konstnärliga riktningar. På Kulturama finns teaterkurser i olika nivåer. Vi erbjuder också kurser i dans, sång och musikal.

Bra att veta

Uppehåll för lov vecka 44.

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dansbutiken.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang