Teater 10-13 år - Fortsättning

Information

Nivå
Nybörjare plus
Ålder
10-13 år
Lärare
Nadja Bech
Startdatum
5 september 2024
Dag och tid
Torsdagar 18:30-20:00
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama teatersalar
Virkesvägen 21
Nummer
67972
Avgift
1 920 kr
En teaterkurs för dig som är sugen att stå på scenen och utveckla din kreativa förmåga, våga ta plats och ge av dig själv. Vi improviserar gör teaterövningar och prövar att jobba med text.

Om kursen

Innehåll och mål

Vi fördjupar oss i improvisations- och teaterövningar som hjälper oss att släppa loss och utveckla vårt skådespeleri med fantasi och kreativitet. Vi fortsätter att jobba med texter eller material, befintligt eller som vi producerar tillsammans.

Upplägg

Vi fortsätter att stärka och förbättra teaterns språk och kreativitet. Du får utveckla och använda din egen fantasi och lekfullhet i teaterövningar och improvisationer. Om gruppen vill kan terminen avslutas med ett litet uppspel för de närmaste. 

Förkunskaper

Denna kurs passar dig som gått två terminer teater tidigare.

Kursledare

Nadja Bech har studerat skådespeleri på Stockholms estetiska gymnasium och Sundbybergs folkhögskola. Hon har skådespelat sedan hon var fem år gammal och har jobbat både med egna uppsättningar, film, serier och teaterprojekt. Utöver detta så har Nadja bland annat jobbat som teaterledare på Barnens ö.

Läs mer om Nadja och våra andra ledare här.

Alla våra kursledare genomgår Kulturamas och Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för kursmaterial tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

Teater kan leda in på många olika konstnärliga riktningar. På Kulturama finns teaterkurser i olika nivåer. Vi erbjuder också kurser i dans, sång och musikal.

Bra att veta

Uppehåll för lov vecka 44.

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dansbutiken.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang