Teater 10-13 år

Information

Nivå
Åldersinriktat
Ålder
10-13 år
Lärare
Erik Myrstrand
Startdatum
5 september 2024
Dag och tid
Torsdagar 17:05-18:35
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama teatersalar
Virkesvägen 21
Nummer
67949
Avgift
1 920 kr
En teaterkurs för dig som är sugen att stå på scenen och utveckla din kreativa förmåga, våga ta plats och ge av dig själv. Vi improviserar gör lekfulla teaterövningar och prövar att jobba med text.

Om kursen

Innehåll och mål

Improvisationer och teaterövningar hjälper till att för att släppa loss och utveckla teaterfantasi och kreativitet. Vi prövar också att jobba med texter eller material som vi producerar tillsammans. Här står glädjen och skådespeleriet i fokus. 

Upplägg

Teater är roligt och här får du utvecklas inom teaterns språk. Du får utveckla och använder din egen fantasi och lekfullhet i teaterövningar och improvisationer. Eventuellt kan terminen avslutas med ett litet uppspel.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna!

Kursledare

Erik Myrstrand frilansar som skådespelare samtidigt som han vidareutbildar sig inom skådespeleri. Han har varit med i tv-produktioner, kortfilmer och teaterprojekt. Han har även tidigare jobbat som fritids- och förskolepedagog. Läs mer om Erik och våra andra ledare här.

Alla våra kursledare genomgår Kulturamas och Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för kursmaterial tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

Teater kan leda in på många olika konstnärliga riktningar. På Kulturama finns teaterkurser i olika nivåer. Vi erbjuder också kurser i dans, sång och musikal.

Bra att veta

Uppehåll för lov vecka 44.

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dansbutiken.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang