Sång, fortsättning

Information

Nivå
Fortsättning
Ålder
Vuxen 18+
Lärare
Daniel Engström
Startdatum
12 september 2024
Dag och tid
Torsdagar 18:30-20:00
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama musik & sångsalar
Virkesvägen 21
Nummer
25555
Avgift
2 600 kr
Här är kursen för dig som vill få njuta av att sjunga tillsammans med andra. Våga pröva - att sjunga är roligt och ger kraft och energi! Du lär dig grundläggande andningsteknik och avspänning, och så sjunger vi förstås!

Om kursen

Innehåll och mål

Här får du lära dig grunderna i andningsteknik och avspänning, och använda dina kunskaper direkt. Vår repertoar är visor, pop, folkmusik, lite musikalsånger, vi anpassar efter gruppens önskemål. Vi sjunger till stor del i grupp men du kan också få pröva på trio, duo och individuellt.

Upplägg

Vi övar upp röstens omfång, arbetar med tonbildning för att få en vackrare klang och bättre röstfunktion. Du övar upp ditt gehör, stärker din sångröst och börjar hitta magstödet.

Förkunskaper

Du bör har sjungit en-tre terminer eller motsvarande.

Kursledare

Läs mer om våra kursledare här

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för kursmaterial tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

Vi har flera kurser i sång som du kan gå vidare med för dig som vill utvecklas som sångare och fördjupa dina kunskaper i exempelvis: soul och R&B eller musikal!

Bra att veta

Uppehåll för skollov.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang