Barn dansar

Dansmix - dans för barn och unga

Att röra på sig är bra för både kropp och knopp. För de små barnen är det lust och lek som styr våra danskurser och i takt med att vi väver in danssteg och kombinationer övar barnen upp sin dansteknik för att så småningom kunna gå våra mer specialiserade danskurser. För den som vill dansa mer än en gång i veckan vill vi tipsa om vårt terminskort!

Din sökning"" visar 6 resultat i

Sortera på:

RelevansPrisA-ÖStartdatum
Läs vidare om "Barndans 5-6 år med förälder"
Kurs
Nyhet
Vuxen och barn

Barndans 5-6 år med förälder

Nivå: ÅldersinriktatÅlder: 5-6 årDagar: SöndagarTid: 12:45-13:30Startdatum: 10 Sep 2023Pris: 1 600 kr
Läs vidare om "Barndans 4-5 år med förälder"
Kurs
Vuxen och barn

Barndans 4-5 år med förälder

Nivå: ÅldersinriktatÅlder: 4-5 årDagar: FredagarTid: 16:50-17:35Startdatum: 15 Sep 2023Pris: 990 kr

Få platser kvar

Läs vidare om "Barndans 3-4 år med förälder"
Kurs
Vuxen och barn

Barndans 3-4 år med förälder

Nivå: ÅldersinriktatÅlder: 3-4 årDagar: FredagarTid: 16:00-16:45Startdatum: 15 Sep 2023Pris: 990 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Kategorier inom dans

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Vill du utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande? Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vissa instrument är enkla att lära sig, medan andra kräver mer övning. På våra populära musikkurser finns allt från workshops till grupp- och enskild undervisning. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro X och GarageBand. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du titta närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har även kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Vill du utforska din rösts möjligheter, eller fokusera på en viss sånggenre? Hos oss på Kulturama finns det många olika genrer att utforska, oavsett om du vill prova på eller fördjupa dig inom en särskild sångstil. Vi har något för alla oavsett om du är barn eller vuxen. Du har även valmöjligheten att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger.

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare inom film eller teater eller vill du förbereda dig inför en audition? Eller vill du kanske utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater? Då är du välkommen till oss på Kulturama!

Teater