Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Body Percussion - Workshop lördag den 5/9

Information

Nivå
Öppen för alla
Ålder
Vuxen 16+
Lärare
Jonas Nermyr
Startdatum
5 September 2020
Dag och tid
Lördag 13:00-15:00
Antal tillfällen
1 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
320 kr
Skapa musik - Välkommen till en av Kulturamas kreativa musikworkshops.

Om kursen

Kroppen är utan tvekan det äldsta instrumentet i världen!
Med fötter, händer och stämband skapades ljud och rytmer i de allra första civilisationerna, och i denna kurs kommer vi utforska en del av det.

Kursinnehåll

Fokus kommer att ligga i den afro-amerikanska kulturen med jazz, funk och hip hop, det blir musik o dans i ett. Tex i flera afrikanska språk är ordet för dansare och trumslagare samma ord. Det blir grundläggande rytmlära med stomp- och klappövningar, danskombination och vi provar freestyle/improvisation.

Förkunskapskrav

Öppen för alla. Vi skapar tillsammans på plats och nivån anpassas individuellt efter varje deltagares förmåga.

Kursupplägg

En intensiv lördagskurs.
Lördag 13.00-15.00. 
Max 25 deltagare. 

Kursledare

Jonas Nermyr
Läs mer om kursledaren HÄR

KLÄDER

Ha på dig vad du vill, bekväma kläder som du trivs i och kan röra dig i. Och skor är viktigt! Boots, kängor eller något med lite tjockare sula, gärna lädersula

Anmälan

Sista anmälningsdag en vecka innan kursstart! Om kursen inte är fulltecknad vid detta datum går det fortsatt bra att anmäla sig. Är den fulltecknad kan du anmäla dig men blir då uppsatt som reserv.
Anmälan för deltagare under 18 år kompletteras med namn och personnummer på betalningsansvarig vårdnadshavare.

Kontakt

Kontaktperson

Joakim Sanden 010-157 62 92

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang