Sommarkurs - 10-dans - Latin & Standard - Nybörjare

Information

Nivå
Nybörjare
Ålder
Vuxen 16+
Lärare
Tobias Wallin
Startdatum
21 maj 2024
Dag och tid
Tisdagar 19:45-21:15
Antal tillfällen
3 st
Plats
Kulturama danssalar
Virkesvägen 21
Nummer
67901
Avgift
750 kr
10-dans har blivit populärt bland annat genom TV-programmet Let´s Dance. Kom och dansa för TV4-profilen Tobias!

Om kursen

Upplev dansens glädje, välkommen till en av alla Kulturamas danskurser i Stockholm.

10-dans har blivit väldigt populärt bland annat genom TV-programmet Let´s Dance. Kulturama erbjuder möjligheten att dansa för TV-profilen Tobias.

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

På kursen lär ni er sköna danssteg i bland annat cha-cha, vals och jive till medryckande musik och mycket skratt och glädje blandas med tips och teknik för att få rätta rörelserna. Vi garanterar en väldigt rolig kurs och efteråt kommer du, förutom att kunna dansa flera nya danser, även kunna slänga dig med termer som posture, quick and slow och inside edge of toe. 

Anmälan tillsammans med partner önskvärd! (Om du väljer att anmäla dig singel kan vi inte garantera dig en danspartner).

Klädsel

Medtag stadig sko - ej gummisula.

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama finns kurser i Latin & Standard/ 10-dans upp till avancerad nivå. Vi har även träningsformen Latin Fitness som erbjuder svettig och rolig träning samtidigt som man övar steg från exempelvis cha-cha, samba och jive.
Du som vill komplettera med annan träning som har dansanknytning kan prova ovan nämnda Latin Fitness.

Kursledare

Tobias är professionell dansare och pedagog. Han är flerfaldig svensk mästare i standarddans och 10-dans - både som amatör och professionell. Tobias har under flera år deltagit i TV4:s Let´s Dance (finalist med Laila Bagge och med Claudia Galli). Han har examen genom United Kingdom Alliance och Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) Medlem av Svenska Danspedagogers riksförbund. 

 

 

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang