Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Teater och film - Self Tape - Workshop

Information

Nivå
Avancerad
Ålder
Vuxen 16+
Lärare
Pontus Olgrim
Startdatum
9 Maj 2020
Dag och tid
Lördagar 10:30-15:30
Antal tillfällen
2 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
1 400 kr
Idag är det vanligt att du blir ombedd att skicka en self tape istället för att kommma på audition. Här lär du dig de viktigaste knepen för att lyckas.

Om kursen

Innehåll och mål

När du ska göra en self tape kan du få fram tillräcklig kvalité på filmen med en vanlig mobiltelefon. Men det finns mycket du bör tänka på för att få till en bra film. Vi går igenom ljud och ljus, hur du ska tänka kring bakgrund och annat praktiskt, men vi går också igenom vad du bör göra för att få innehållet att gå fram på allra bästa sätt.

Förkunskaper

För dig som har erfarenhet av skådespeleri och insett att en bra self tape är en färskvara. Du behöver inte teknisk erfarenhet.

Kursledare

Pontus Olgrim

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för kursmaterial tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

Efter den här kursen finns möjlighet till uppföljning och en fortsättning om intresse finns.

Bra att veta

Kursen kommer hållas en helg,lördag-söndag.

Kontakt

Kontaktperson

Kulturama1 010-1576305

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang