Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Teater nybörjare - Intensiv Sommarkurs

Information

Nivå
Nybörjare
Ålder
Vuxen 18+
Lärare
Michael Hamory
Startdatum
22 Juni 2020
Dag och tid
Mån-Fre 11:00-13:30
Antal tillfällen
5 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
1 950 kr
Intensivkurs för dig som vill komma igång med teater. En lekfull och tillåtande kurs där vi prövar oss fram och släpper loss fantasin.

Om kursen

Innehåll och upplägg

Nybörjarkurs för dig som har lite eller ingen erfarenhet eller kanske vill ta upp ditt teaterintresse efter ett uppehåll. Du får komma igång med lekfull improvisation, samarbets- och koncentrationsövningar och upptäcka grunderna i teaterns hantverk.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna!  

Kursledare

Michael Hamory är utbildad i Prag vid Prague Film School, vid The Neighborhood Playhouse School of the Theatre i New York, vid Calle Flygare Teaterskola och vid Stockholms Universitet. Michael undervisar barn, ungdom & vuxna på Kulturama, och är verksam som skådespelare och regissör.  

Alla våra kursledare genomgår Kulturamas och Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.  

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för kursmaterial tillkommer.  

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama finns teaterkurser upp till fördjupningsnivå. Där erbjuder vi exempelvis Method Acting, Filmskådespelarteknik,Dramaturgi, Regi med flera. Vi har även kurser i sång och tal som kan passa dig som också vill utvecklas åt musikalhållet. Är du intresserad av att studera teater på en högre nivå har Kulturama en teaterutbildning på heltid eller deltid för vuxna.  

Bra att veta

Det här är en intensivkurs där du går måndag till och med fredag. En omvälvande kickstart för dig som vill komma igång med grunderna i teater.

Kontakt

Kontaktperson

Kulturama1 010-1576305

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang