Teater 10-13 år

Information

Nivå
Åldersinriktat
Ålder
10-13 år
Lärare
Daniel Brandel
Startdatum
5 september 2024
Dag och tid
Torsdagar 17:10-18:40
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama teatersalar
Virkesvägen 21
Nummer
67958
Avgift
1 920 kr
Nyfiken på teater? Lär och utvecklas genom improvisationer och andra teaterövningar som används för att utveckla fantasi och kreativitet.

Om kursen

Innehåll och mål

Genom olika övningar lär vi oss improvisera och utveckla de egna uttrycken. Vi arbetar med de sceniska möjligheterna och tränar fantasin, koncentrationen samt socialt samspel. Vi utgår också från befintliga texter eller material som vi producerar tillsammans.

Upplägg

Teater är roligt och här får du utvecklas inom teaterns språk. Deltagarna använder sin egen fantasi och lekfullhet som kommer till uttryck i teaterövningar och improvisationer.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna! Passar både dig som gått innan eller är helt ny.

Kursledare

Daniel Brandel är frilansande skådespelare, regissör och teaterlärare och jobbar både inom film, musikal och teater. Utbildad vid bla Calle Flygare och New York Film Academy. Läs mer om Daniel och våra andra ledare här.

Alla våra kursledare genomgår Kulturamas och Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för kursmaterial tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

Teater kan leda in på många olika konstnärliga riktningar. På Kulturama finns teaterkurser i olika nivåer. Vi erbjuder också kurser i dans, sång och musikal.

Bra att veta

Uppehåll för lov vecka 44.

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dansbutiken.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang