Sommarkurs Jazz - Fortsättning/Fortsättning plus

Information

Nivå
Fortsättning
Ålder
Vuxen 16+
Lärare
Maggie Broman
Startdatum
3 juni 2024
Dag och tid
Mån-Tors 18:00-19:30
Antal tillfällen
6 st
Plats
Kulturama danssalar
Virkesvägen 21
Nummer
67962
Avgift
1 450 kr
Vi kommer att jobba med en blandning av Dunham, Nutida och Simonson. V 23 mån, tis och ons. V 24 tis, ons och tors.

Om kursen

Kursen kommer att gå i två veckor. V 23 mån, tis och ons. V 24 tis, ons och tors. Om man önskar att endast närvara vid en av veckorna kontakta admin innan anmälan.

Förkunskapskrav

Du skall ha dansat jazz i minst 4 terminer.

Kursinnehåll

Klassen består av en grundlig uppvärmning med teknikövningar och avslutas med en kombination där vi arbetar med timing och musikalitet i olika stilar som Dunham, Nutida och Simonson.

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama finns jazzkurser upp till avancerad nivå. Vi har även mixade klasser där inslag från modern och nutida dans kommer in. Jazzen är nära släkt både med streetdans och stepp. Fortsätter du i den riktningen kommer du ha glädje av jazzträningen. För dig som vill komplettera med annan träning som har dansanknytning finns Latin Fitness.

Kursledare

Maggie Broman

Kurs- och utbildningslärare. Utbildad vid Danshögskolan i Stockholm. Därefter vidareutbildad i N.Y hos Lynn Simonson m fl. Har lång erfarenhet som pedagog både i Sverige och utomlands. Hennes jazzteknik är baserad på Simonson, Dunham, Luigi och moderna influenser. Undervisar även på Dans- och Cirkushögskolan i Sthlm. Har varit verksam som dansare i mer än 10 år.

Bra att veta

V 23 mån, tis och ons. V 24 tis, ons och tors.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang