Sång, nybörjare. Vuxna från 16 år

Information

Nivå
Nybörjare
Ålder
Vuxen 16+
Lärare
Daniel Engström
Startdatum
12 september 2024
Dag och tid
Torsdagar 20:05-21:35
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama musik & sångsalar
Virkesvägen 21
Nummer
77139
Avgift
2 600 kr
Om du vill utveckla sången och dina röstresurser kan enskild undervisning vara ett alternativ för att snabbt uppnå resultat.

Om kursen

Innehåll och mål

För dig som är nybörjare och gärna vill lära dig sjunga. Här får du lära dig grunderna i andningsteknik och avspänning, och använda dina kunskaper direkt.  Vår repertoar är visor, pop, folkmusik, lite musikalsånger och anpassar efter gruppens önskemål. Vi sjunger till stor del i grupp men du kan också få pröva på trio, duo och individuellt.

Upplägg

Vi övar upp röstens omfång, jobbar med tonbildning för att få en vackrare klang och bättre röstfunktion. Du övar upp ditt gehör, stärker din sångröst och börjar hitta magstödet.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna!

Kursledare

Alla våra kursledare genomgår Kulturamas och Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Läs mer om våra kursledare här

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för kursmaterial tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

Vi har flera kurser i sång som du kan gå vidare med för dig som vill utvecklas som sångare och fördjupa dina kunskaper i exempelvis Soul och R&B eller Musikal!

Bra att veta

Uppehåll för lov.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang