Sång - Musikal nybörjare

Information

Nivå
Nybörjare
Ålder
Vuxen 18+
Lärare
Daniel Engström
Startdatum
26 september 2023
Dag och tid
Tisdagar 18:00-19:30
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama musik & sångsalar
Virkesvägen 21
Nummer
25250
Avgift
2 600 kr
En kurs för dig som älskar musikal, och drömmer om att kunna behärska genren fullt ut.

Om kursen

Innehåll och upplägg

En kurs för dig som älskar musikal, och drömmer om att kunna behärska genren fullt ut. Vi gör röstövningar och uppvärmning i grupp, och växlar sedan mellan ensemblesång och solosång. Vi lägger fokus på interpretation och röstbehandling, och du jobbar på individuell nivå efter din rösts förutsättningar. Förutom att lära dig att sjunga nya låtar till konserter, auditions eller andra tillfällen, får du en introduktion till synopsis, manus, genremässiga uttryck samt genrens musikaliska uppbyggnad.

Om deltagarna vill så avslutas sista kurstillfället med ett uppspel!

Förkunskaper

Du bör ha sångvana eller gått en nybörjarkurs i sång.

Kursledare

Läs mer om våra kursledare här

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för kursmaterial tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

Musikalrepertoaren ger dig möjlighet att utvecklas på individuell nivå under flera terminer, men vi har också många andra sångkurser att erbjuda. Oavsett om du vill utveckla din röstteknik eller prova på en annan genre inom sång kan du hitta kursen hos oss. Kanske det är dags att gå vidare med soul och R&B, latin pop eller varför inte rock/hårdrock!

Bra att veta

Uppehåll för lov vecka 44.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Vill du utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande? Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vissa instrument är enkla att lära sig, medan andra kräver mer övning. På våra populära musikkurser finns allt från workshops till grupp- och enskild undervisning. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro X och GarageBand. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du titta närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har även kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Vill du utforska din rösts möjligheter, eller fokusera på en viss sånggenre? Hos oss på Kulturama finns det många olika genrer att utforska, oavsett om du vill prova på eller fördjupa dig inom en särskild sångstil. Vi har något för alla oavsett om du är barn eller vuxen. Du har även valmöjligheten att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger.

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare inom film eller teater eller vill du förbereda dig inför en audition? Eller vill du kanske utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater? Då är du välkommen till oss på Kulturama!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang