Musikteori med gehör. Intresseanmälan (pris från 2750 kr)

Information

Nivå
Öppen för alla
Ålder
Vuxen 18+
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama musik & sångsalar
Virkesvägen 21
Nummer
21413
Välkommen till en av Kulturamas utvecklande musikteorikurser! De flesta kurserna startar vecka 7 på våren och vecka 37 på hösten.

Om kursen

Intresseanmälan / kursavgift

Intresseanmälan är avgiftsfri och ej bindande.

Kursavgiften för Musikteorikursen 10 x 90 minuter är 2850 kr.

Om teorikurserna ännu ej är upplagda eller att tiderna inte passar kan du göra en intresseanmälan. Ange nivå och eventuella önskemål om dag och tid.
Så fort det blir en plats ledig eller att vi kan skapa en till kurs så hör vi av oss.

Innehåll

Kulturama erbjuder både en nybörjarkurs, fortsättningskurs och högskoleförberedande fortsättningskurs:
vi går igenom det musikaliska språket från grunden - noter, pauser, klaver, tonarter, taktarter, förtecken, föredragsbeteckningar samt rytmer och gehörsträning.

Kursupplägg

Kursen bedrivs varje vecka med uppehåll för lov.

Kombirabatt!

Vi ger dig 25 % rabatt på alla teorikurser i kombination med en musik- eller sångkurs. På detta sätt lär du dig arbeta snabbare och får ut mer av din kurs och dina studier.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Vill du utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande? Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vissa instrument är enkla att lära sig, medan andra kräver mer övning. På våra populära musikkurser finns allt från workshops till grupp- och enskild undervisning. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro X och GarageBand. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du titta närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har även kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Vill du utforska din rösts möjligheter, eller fokusera på en viss sånggenre? Hos oss på Kulturama finns det många olika genrer att utforska, oavsett om du vill prova på eller fördjupa dig inom en särskild sångstil. Vi har något för alla oavsett om du är barn eller vuxen. Du har även valmöjligheten att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger.

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare inom film eller teater eller vill du förbereda dig inför en audition? Eller vill du kanske utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater? Då är du välkommen till oss på Kulturama!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang