Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Musikproduktion 12-16 år Logic Pro X Fortsättning ons 18.05

Information

Nivå
Fortsättning
Ålder
12-16 år
Lärare
Mattias Viklund
Startdatum
16 September 2020
Dag och tid
Onsdagar 18:05-18:50
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
1 300 kr
Skapa musik - Välkommen till en av Kulturamas kreativa musikproduktionskurser för barn o ungdomar.

Om kursen

Har du börjat göra låtar eller vill du komma igång? Då är den här kursen bra för dig!

Innehåll

Den här kursen är för dig som redan har grunden i Logic Pro X och vill komma vidare. Kursen är praktiskt och tekniskt utformad för att ge dig så bra översikt av funktionerna i Logic Pro X som möjligt. Vi arbetar både med gruppövningar och enskilt arbete. Tidigare erfarenhet av att spela instrument/musikteori är inget krav, men såklart ett plus. Lektionerna är utformade att vara roliga och inspirerande.

Vi utgår från att arbeta med följande moment:

· Flex-time – redigera rytm mm. på audio-spår

· Grundläggande syntlära – ställ in ditt egna syntljud

· Automation – ändra volym mm. under projektets gång

· Effekter – få grepp om fler vanliga effekter såsom kompressor, echo mm. 

· Fördjupning i mixning – snygga till dina spår

· Mastering – få din låt att låta ännu bättre

· Tid för frågor

Kursen är förlagd till en av våra midistudios där varje deltagare har en egen dator och keyboard. Ingen egen utrustning behövs för att delta i kursen.

Förkunskaper

En termins nybörjarkurs i Logic pro X eller motsvarande.Tidigare erfarenhet av att spela instrument/musikteori är inget krav, men såklart ett plus.

Kursupplägg

Kursen är förlagd till en av våra midistudios där varje deltagare har en egen dator och keyboard. Ingen egen utrustning behövs för att delta i kursen.
Kursen bedrivs varje vecka med uppehåll för lov.
Max 10 deltagare

Anmälan

Sista anmälningsdag två veckor innan kursstart! Om kursen inte är fulltecknad vid detta datum går det fortsatt bra att anmäla sig. Är den fulltecknad kan du anmäla dig men blir då uppsatt som reserv.
Anmälan för deltagare under 18 år kompletteras med namn och personnummer på betalningsansvarig vårdnadshavare. Återanmälda elever har företräde.

Kursledare

Mattias Viklund
Läs mer om kursledaren HÄR

Kontakt

Kontaktperson

Joakim Sanden 010-157 62 92

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang