Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Munspel (blues) - gruppundervisning vuxna Nybörjare ons 18.50 Minigrupp

Information

Nivå
Nybörjare
Ålder
Vuxen 16+
Lärare
Yoonsuk Choe
Startdatum
4 Mars 2020
Dag och tid
Onsdagar 18:50-19:35
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
3 000 kr

Få platser kvar

Spela munspel - Förverkliga din dröm och upplev glädjekällan i att musicera.

Om kursen

Observera att kursen hålls på engelska!

Innehåll och mål

Vi börjar med grundläggande andnings- och spelteknikövningar, tonböjning, tungblockering, durskalan, melodispel och kompspel.  I slutet av kursen är målet att du ska kunna spela en eller ett par låtar i bluesversion. En av dem är den kända låten ” Amazing grace”.

https://www.youtube.com/watch?v=fUKx1HpHwrU

Förkunskaper

Det här en nybörjarkurs, du behöver inga förkunskaper. Vi försöker anpassa nivån efter gruppens behov, och därför är det bra om du redan vid anmälan berättar om du spelat eller spelar något annat instrument, om du prövat munspel tidigare och om du kan noter.
Berätta gärna vad du tycker om för musik och vad du har för drömmar kring ditt spelande. Avsätt tid för att träna hemma mellan gångerna så får du ut mera av kursen.

Kursupplägg

Kursen bedrivs varje vecka med uppehåll för lov.
Max 3 deltagare.

Kursledare

Yoonsuk Choe
Läs mer om kursledaren HÄR

Kursmaterial

Kompendium med skalor och notmaterial är framtaget av kursledaren och ingår i kursavgiften.
Ett diatoniskt munspel i C-dur behöver du själv införskaffa till kursen. Finns att köpa på nätet eller i en musikaffär.

Utvecklingsmöjligheter

När din kurs går mot sitt slut får du erbjudande om en fortsättningskurs med motsvarande upplägg.

Anmälan

Sista anmälningsdag två veckor innan kursstart! Om kursen inte är fulltecknad vid detta datum går det fortsatt bra att anmäla sig. Är den fulltecknad kan du anmäla dig men blir då uppsatt som reserv.
Återanmälda elever har företräde.

 

Kontakt

Kontaktperson

Joakim Sanden 010-157 62 92

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang