Låtskrivande, fortsättning

Information

Nivå
Nybörjare
Ålder
Vuxen 18+
Lärare
Jonas Berndt
Startdatum
10 september 2024
Dag och tid
Tisdagar 18:05-19:35
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama musik & sångsalar
Virkesvägen 21
Nummer
25535
Avgift
2 950 kr
Vill du fortsätta med ditt låtskrivande, få feedback på dina låtar och få nya kunskaper och inspiration? Då är den här kursen något för dig!

Om kursen

Innehåll

Under den här kursen kommer du som deltagare att få med dig verktyg för hur du tar dig vidare när du fastnar eller har slut på idéer.   Du kommer att utveckla ditt låtskrivande genom tydliga hands-on uppgifter där du får utrymme för att testa nya vägar och bejaka din kreativitet. Du får fördjupa din kunskap om text, melodi, harmonik, rytmik, form och arrangering för att kunna variera ditt kreativa musikskapande. Varje lektion har ett tema där vi arbetar med en viss uppgift, t.ex. att sätta ackord till en given melodi, eller skriva melodi och text över en låtbakgrund. Vi arbetar både i grupp och individuellt och du kan använda gitarr, piano eller laptop när vi skriver låtar. Du får hela tiden möjlighet att spela upp låtarna för att på så sätt kunna få feedback både från kursledare och deltagare. Om deltagarna vill så avslutas kursen med ett uppspel med deltagarnas låtar. 

Förkunskaper

Du bör ha vana att skiva låtar och kunna spela ett ackordsinstrument. 

Kursupplägg

Kursen bedrivs varje vecka med uppehåll för lov vecka 9, 14 o 18.
Max 8 deltagare.

Anmälan

Sista anmälningsdag två veckor innan kursstart! Om kursen inte är fulltecknad vid detta datum går det fortsatt bra att anmäla sig. Är den fulltecknad kan du anmäla dig men blir då uppsatt som reserv.

Kursledare

Läs mer om kursledaren här

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang