Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Jazz Fortsättning Vuxna

Information

Nivå
Fortsättning
Ålder
Vuxen 16+
Lärare
Maggie Broman
Startdatum
17 September 2020
Dag och tid
Torsdagar 18:30-20:00
Antal tillfällen
8 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
1 650 kr
Simonson är en lyrisk och dansant jazzstil som är uttrycksfull och ger plats för den egna personligheten.

Om kursen

Förkunskapskrav

Du skall ha dansat jazz i minst fyra år varav Simonsonjazz minst ett år.

Kursinnehåll

Simonsoninspirerad jazz. Simonson är en lyrisk och dansant jazzstil med inslag av modern dans som är uttrycksfull och ger plats för den egna personligheten. Tekniken är skonsam för kroppen även om den är utmanande dansmässigt.

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama har vi olika kurser i dans som till exempel Street Dance, Stepp, Modernt/Contemporary med mera. Jazzen är nära släkt både med Street Dance och Stepp. Fortsätter du i den riktningen kommer du ha glädje av jazzträningen. För dig som vill komplettera med annan träning som har dansanknytning finns Latin Fitness.

Kursledare

Maggie Broman.

Kurs- och utbildningslärare. Utbildad vid Danshögskolan i Stockholm. Därefter vidareutbildad i N.Y hos Lynn Simonson m fl. Har lång erfarenhet som pedagog både i Sverige och utomlands. Hennes jazzteknik är baserad på Simonson, Dunham, Luigi och moderna influenser. Undervisar även på Dans- och Cirkushögskolan i Sthlm. Har varit verksam som dansare i mer än 10 år.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen. Detaljerad information kommer i ett speciellt utskick i samband med din kallelse när du anmält dig till kursen.

Bra att veta

Uppehåll för lov V44.

Kontakt

Kontaktperson

Debbie Dahlén 010-157 62 32

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang