Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Jazz 25+ Fortsättning

Information

Nivå
Fortsättning
Ålder
Vuxen 25+
Lärare
Jenny Martinez
Startdatum
14 September 2020
Dag och tid
Måndagar 18:10-19:25
Antal tillfällen
10 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
1 980 kr
I jazz som modern träningsform arbetar man musikaliskt, kraftfullt och utåtriktat till många typer av rytmisk musik.

Om kursen

Förkunskapskrav

Passar dig som dansat 3-4 terminer Jazzdans innan.

Kursinnehåll

Genom en kombination av modern lyrisk Jazzdans och en mer traditionell showig stil, erbjuder Jenny en varierad kurs där du dansar till olika musikstilar under terminens gång. Under klasserna arbetar vi med koordination, styrka, teknik, timing och musikalitet, genom olika övningar och dansanta kombinationer.

Utvecklingsmöjligheter

Om du vill komplettera Jazzdansen med andra former av dans har vi kurser i Stepp och Street Dance som har en viss anknytning till Jazzdansen. Eller varför inte prova på Modernt/Contemporary! För övrigt kan vi även rekommendera Latin Fitness - en kurs som är en mix av träning och dans.

Kursledare

Jenny Martinez.

Utbildad vid Danshögskolan i Stockholm, danspedagogutbildningen år 2001-2005.

Vidareutbildad inom Modern & Nutida dans, Jazzdans samt Flamenco i New York, Madrid och Sevilla. Har sedan 2005 frilansat som dansare och arbetat sceniskt i olika projekt, både som dansare och koreograf, samt med dansundervisning för barn, ungdomar och vuxna inom olika stilar samt på olika nivåer i Stockholm, London och Madrid. Genom åren har Jenny skapat sig en gedigen erfarenhet av undervisning inom såväl hobbyverksamhet såsom Kulturamas kurser eller inom Kulturskolan, samt inom det estetiska dansprogrammet på gymnasiet.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen. Detaljerad information kommer i ett speciellt utskick i samband med din kallelse när du anmält dig till kursen.

Bra att veta

Uppehåll för lov V44.

 

Kontakt

Kontaktperson

Debbie Dahlén 010-157 62 32

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang