Babyrytmik & babysång 3-7 månader med förälder. ODENPLAN

Information

Nivå
Öppen för alla
Lärare
Marita Eghult
Startdatum
9 mars 2023
Dag och tid
Torsdagar 09:30-10:15
Antal tillfällen
8 st
Plats
Medborgarskolan
Hagagatan 23 A
Nummer
67449
Avgift
1 100 kr
Med rytm och musik väcker vi barnets nyfikenhet och bjuder in till en lustfylld stund mellan dig och ditt barn!

Om kursen

Kursinnehåll

Kroppsuppfattning och barnets utveckling ligger till grund för musikstunden som ger redskap till fortsatt upptäckande för dig och ditt barn under livets skattjakt.
Att uppleva musik, rytm, rörelse och närhet ger bebisen massor av positiva sinnesupplevelser. Att uppleva ger utveckling! Vi stärker barnets led och muskelsinne genom balans vilket stärker nacke och hela kroppen.

Det blir en härlig musikstund för förälder och bebis, fylld med guldkorn!

Anmälan

Det är föräldern som anmäler sig till kursen och barnet ska var mellan 3-7 månader.

Klädsel

Bekväma kläder samt gärna en filt till ditt barn, då vi sitter en del på golvet.

Kursledare

Läs mer om våra kursledare HÄR

Kursmaterial

Kursen byggs upp av musik som är förinspelad men också av instrument såsom vindspel, xylofon, marackas, kazoo och trumma. Den förinspelade musiken är främst hämtad från musikförlaget Nyanzen/Diana Molltun men det blir också musik skriven av Marita Eghult (kursledare) som tonsatts av Daniel Engström.

Utvecklingsmöjligheter

Fortsättningskursen 7-12 månader, samt musiklek för barn upp till 3 år med förälder.

Bra att veta

Uppehåll för kursen vecka 15 pga lov.

Observera att det är kurs på skärtorsdagen den 6/4.

Om vi skulle behöva ställa in något kurstillfälle under terminen så finns det möjlighet att ta igen detta i slutet på terminen, torsdag den 11/5 samt 25/5.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Vill du utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande? Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vissa instrument är enkla att lära sig, medan andra kräver mer övning. På våra populära musikkurser finns allt från workshops till grupp- och enskild undervisning. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro X och GarageBand. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du titta närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har även kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Vill du utforska din rösts möjligheter, eller fokusera på en viss sånggenre? Hos oss på Kulturama finns det många olika genrer att utforska, oavsett om du vill prova på eller fördjupa dig inom en särskild sångstil. Vi har något för alla oavsett om du är barn eller vuxen. Du har även valmöjligheten att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger.

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare inom film eller teater eller vill du förbereda dig inför en audition? Eller vill du kanske utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater? Då är du välkommen till oss på Kulturama!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang