Artistskolans Sommardagläger 10-16 år. 5 dagar

Information

Nivå
Åldersinriktat
Ålder
10-16 år
Lärare
Caroline Sjölund
Startdatum
13 juni 2024
Dag och tid
Mån-Fre 10:00-16:00
Antal tillfällen
5 st
Plats
Kulturama danssalar
Virkesvägen 21
Nummer
67873
Avgift
2 950 kr
VÄLKOMMEN till Artistskolans sommardagläger. Sjung och dansa på Kulturama och avsluta med ett uppspel! Startar tors 13/6.

Om kursen

Förkunskapskrav

Till artistdaglägret är alla som gillar att dansa och sjunga välkomna! Lägret är anpassat för att ta emot både nybörjare såväl de som hållit på ett tag.

Kursinnehåll

Fem fartfyllda och roliga dagar med sång, dans och lite annat med Artistskolan som avslutas med en redovisning för anhöriga på lägrets sista dag.

Kurstillfällen

To-fre den 13-14/6 och mån-ons den 17-19/6 (ej lördag-söndag) kl 10-16.  Uppspel onsdag den 19/6 kl 15.30.

Bra att veta

Ni tar med egen lunch. Mikrovågsugnar finns på plats och kylskåp. Vi bjuder på fika på eftermiddagen med smörgås/dryck och frukt.

Kursledare

Caroline Sjölund

Undervisar i balett, jazz, show, musikal och barndans. Hon är utbildad på Balettakademiens yrkesskola i Stockholm och Stage 7 i San Diego, USA.
Har arbeta som dansare och koreograf i danskompanier, shower och TV i Sverige, Tyskland, Frankrike, Schweiz, Italien och Egypten även som musikalartist i West Side Story, Cabaret, A Chorus Line och Lena Ph´s Agent 006.
Undervisat i Tyskland, på Balettakademien, Danscompagniet och Kulturama i Stockholm, Rydbergs Dance Academy i Malmö och Täby friskola.

 

Annika Metsä

Undervisar på Artistskolan i sång och dans. Annika har jobbat professionellt med musikal, show, barnteater och coverband i drygt 17 år. Hon har arbetat på bl a Golden Hits samt Wallmans Salonger. Har mer än 10 år ägnat sig åt att dela med sig av sina erfarenheter på olika sätt bl a i form av undervisning. 

 

Paula Hoffman

Utbildad vid Musikhögskolan , Operahögskolan samt Stockholms musikpedagogiska institut, alla högskolor i Stockholm . Efter 25 år på scenen som opera-och konsertsångerska började jag efter mina pedagogiska studier jobba som sångpedagog och jobba med de moderna genrerna inklusive musikal. Har även jobbat som teaterlärare, teatermusiker, workshopledare mm, både med barn vuxna och funktionshindrade, dels i Kulturskolan och dels vid en musikfestival i Dalarna.

Jobbar bland annat vid  folkhögskolan Geijerskolan där hon är kursledare för sånglinjen samt  undervisar de flesta kantorstudenterna i sång olika genrer . Ibland jäven med studenter från skolans musikteaterlinje. Jobbar även som sånglärare vid Tyska skolan i Sthlm med barn 6-19 där vi ofta jobbar med musiklek och musikal. Dessutom har jag privat sångundervisning i liten skala.

 

 

 

 

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang