Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Artistskolan - Mini-Artisterna 7-9 år

Information

Nivå
Åldersinriktat
Ålder
7-9 år
Lärare
Annika Metsä
Startdatum
17 September 2020
Dag och tid
Torsdagar 18:10-18:55
Antal tillfällen
13 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
2 100 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Välkommen till Kulturamas artist- och musikalkurser för barn och ungdomar i Hammarby Sjöstad, Stockholm!

Om kursen

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

Med undervisning i dans får du på ett roligt och lekfullt sätt starten in i Artistskolans värld med inspiration från shower och musikaler!
Vi arbetar med en vidareutveckling av barndansen, som tar till vara på lusten till rörelse och börjar lägga grunderna till show- och jazzdans. Eleverna får jobba med sång , dans och till viss del teater. Målet är att jobba fram en föreställning per termin och detta görs i ledning av erfarna lärare (se lärarpresentation).
Föreställningarna framförs , en på hösten och en på våren, på en riktig scen med professionellt ljud och ljus.

Anmälan

Terminen är 13 ggr inklusive repetition och föreställning. Mer information kommer under terminen.

Klädsel

Rörelsevänliga kläder, sko med tunn, mjuk sula eller barfota.

Övrigt

Repetion lördag 5/12 och föreställning söndag 6/12.

Kursledare

Annika Metsä

Undervisar på Artistskolan i sång och dans. Annika har jobbat professionellt med musikal, show, barnteater och coverband i drygt 17 år. Hon har arbetat på bl a Golden Hits samt Wallmans Salonger. Har det senaste 7-8 åren ägnat sig åt att dela med sig av sina erfarenheter på olika sätt bl a i form av undervisning. 

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen. Detaljerad information kommer i ett speciellt utskick i samband med din kallelse när du anmält dig till kursen.

Bra att veta

Uppehåll för lov V44.

 

Kontakt

Kontaktperson

Debbie Dahlén 010-157 62 32

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang