Artistskolan - Mini-Artisterna 7-8 år

Information

Nivå
Åldersinriktat
Ålder
7-8 år
Lärare
Annika Metsä
Startdatum
15 september 2022
Dag och tid
Torsdagar 17:20-18:05
Antal tillfällen
13 st
Plats
Kulturama danssalar
Virkesvägen 21
Nummer
67252
Avgift
2 220 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

På Kulturamas Artistskola erbjuds eleverna att få jobba med sång , dans och till viss del teater. Målet är att jobba fram en föreställning per termin och detta görs i ledning av erfarna lärare .

Om kursen

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

Med undervisning i dans får du på ett roligt och lekfullt sätt starten in i Artistskolans värld med inspiration från shower och musikaler!
Vi arbetar med en vidareutveckling av barndansen, som tar till vara på lusten till rörelse och börjar lägga grunderna till show- och jazzdans. Eleverna får jobba med sång , dans och till viss del teater. Målet är att jobba fram en föreställning per termin och detta görs i ledning av erfarna lärare (se lärarpresentation).
Föreställningarna framförs på en riktig scen med professionellt ljud och ljus.

Anmälan

Terminen är 13 ggr inklusive repetition och föreställning. Mer information kommer under terminen.

Klädsel

Rörelsevänliga kläder, sko med tunn, mjuk sula eller barfota.

Övrigt

Repetion lördag 3/12 och föreställning söndag 4/12.

Bra att veta

Uppehåll för lov v 44.

Kursledare

Annika Metsä

Undervisar på Artistskolan i sång och dans. Annika har jobbat professionellt med musikal, show, barnteater och coverband i drygt 17 år. Hon har arbetat på bl a Golden Hits samt Wallmans Salonger. Har det senaste 10 åren ägnat sig åt att dela med sig av sina erfarenheter på olika sätt bland annat i form av undervisning. 

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen. Detaljerad information kommer i ett speciellt utskick i samband med din kallelse när du anmält dig till kursen.

 

 

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Konst och design"

Konst och design

Våra konst- och designkurser vänder sig till dig som vill utveckla din kreativitet och ditt eget skapande. Det börjar ofta med en idé och hos oss kan den bli verklighet, under ledning av våra professionella lärare. Vare sig du bär på en dröm att göra en barnbok eller vill låta ditt barn testa på experimentellt måleri!

Konst och design
Läs vidare om "Musik"

Musik

Man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vissa instrument är enkla att lära sig, medan andra kräver mer övning. På våra populära musikkurser finns allt från workshops till grupp- och enskild undervisning. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro X och GarageBand. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du titta närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har även kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Vill du utforska din rösts möjligheter, eller fokusera på en viss sånggenre? Hos oss på Kulturama finns det många olika genrer att utforska, oavsett om du vill prova på eller fördjupa dig inom en särskild sångstil. Vi har något för alla oavsett om du är barn eller vuxen. Du har även valmöjligheten att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger.

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare inom film eller teater eller vill du förbereda dig inför en audition? Eller vill du kanske utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater? Då är du välkommen till oss på Kulturama!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang