Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Artistskolan - Dans och sång 13-16 år

Information

Nivå
Åldersinriktat
Ålder
13-16 år
Lärare
Caroline Sjölund
Startdatum
16 September 2020
Dag och tid
Onsdagar 18:10-20:10
Antal tillfällen
13 st
Plats
Kulturama, Hammarby Sjöstad
Virkesvägen 21
Avgift
2 995 kr
Välkommen till Kulturamas artist- och musikalkurser ungdomar i Hammarby Sjöstad, Stockholm! På Kulturamas Artistskola erbjuds eleverna att få jobba med sång , dans och till viss del teater.

Om kursen

Förkunskapskrav

Bra om du har någon dansvana.

Kursinnehåll

På Kulturamas Artistskola erbjuds eleverna att få jobba med sång, dans och till viss del teater.
Målet är att jobba fram en föreställning per termin och detta görs i ledning av erfarna lärare.
Föreställningarna framförs på en riktig scen med professionellt ljud och ljus.
För de elever som önskar så finns det möjlighet att utmana sej lite extra i form av soloinsatser.

1 timmes dans och 1 timmes sång, kl.18.10-20.10.

Anmälan

Terminen är 13 ggr inklusive repetition och föreställning. Mer information kommer under terminen.

Klädsel

Rörelsevänliga kläder, gärna danssneakers eller sko med tunn och mjuk sula.

Övrigt

Repetion lördag 5/12 och föreställning söndag 6/12. Mer information kommer under terminen.

Kursledare

Caroline Sjölund

Undervisar i balett, jazz, show, musikal och barndans. Hon är utbildad på Balettakademiens yrkesskola i Stockholm och Stage 7 i San Diego, USA. Har arbetat som dansare och koreograf i danskompanier, shower och TV i Sverige, Tyskland, Frankrike, Schweiz, Italien och Egypten även som musikalartist i West Side Story, Cabaret, A Chorus Line och Lena Ph´s Agent 006.
Undervisat i Tyskland, på Balettakademien, Danscompagniet och Kulturama i Stockholm, Rydbergs Dance Academy i Malmö och Täby friskola.

Bra att veta

Uppehåll för lov V 44.

Kontakt

Kontaktperson

Debbie Dahlén 010-157 62 32

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Välj kursområde

Läs vidare om "Dans"

Dans

Hitta din favorit bland våra alla våra danskurser, spännande workshops, fortbildningar och sommarkurser.

Dans
Läs vidare om "Film"

Film

Älskar du film och brinner för att berätta i rörliga bilder? Då ska du kika närmare på våra filmkurser. Här hittar du allt manuskurser till redigering.

Film
Läs vidare om "Foto"

Foto

Utveckla ditt bildsinne och förmåga att använda kameran som verktyg i ditt skapande. Då ska du kika närmare på våra fotokurser. Hos oss hittar du fotokurser inom en mängd olika ämnen. Från fotografering till digitalfoto, bildbehandling, konstfoto och mycket mer. Och vi har kurser för både ungdomar och vuxna, nybörjare och fortsättare.

Foto
Läs vidare om "Musik"

Musik

Musik är glädje! Och man kan alltid lära sig att spela ett nytt instrument, vare sig man är ung eller gammal. På våra populära musikkurser finns allt från enskild undervisning till grupp. Vem vet, kanske bildar du ett band med dina nya kurskompisar?

Musik
Läs vidare om "Musikproduktion"

Musikproduktion

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man producerar musik? Då är våra kurser i musikproduktion ett hett tips. Vi har kurser inom allt från ljud- och inspelningsteknik, Logic Pro, Garageband och låtskrivande. Om du är intresserad av komposition och låtskrivande ska du kika närmare på våra låtskrivarkurser. Vi har också kurser som kombinerar musikproduktion och låtskrivande.

Musikproduktion
Läs vidare om "Sång"

Sång

Inom ämnet sång har vi ett brett urval av kurser. Här kan du välja att gå en kurs i en specifik genre som: pop, soul, jazz, r’n’b eller musikal. Vi har sångkurser för nybörjare och dig som sjungit länge. Du kan välja att gå kurser i enskild sång eller körsång, på kvällar eller helger!

Sång
Läs vidare om "Teater"

Teater

Drömmer du om en framtid som skådespelare, eller vill du utmana dig själv med en lekfull nybörjarkurs i teater för vuxna? Inom teater och scenkonst hittar du allt från grundläggande terminskurser till fördjupningskurser i tekniker som Method Acting eller Meisner, toppat med workshops med spännande gästlärare för dig som vill utvecklas inom film eller på scenen. Och vi har teaterkurser för både barn och vuxna!

Teater

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang