Musik

Ardalan Azadi

MicrosoftTeams-image

Undervisar i Musikproduktion, Ensemble och Entreprenörsskap

Utbildad med en Master i musik och mediaproduktion vid Kungliga Musikhögskolan. CEO/Product Manager i music tech-företaget "Music Handshake"


Tomas Andersson

MicrosoftTeams-image 8

Undervisar i Musikproduktion, Ljudteknik och Inspelningsteknik

Kandidatexamen från Kungliga Musikhögskolan i Musik- & Medieproduktion. Yrkesverksam musikproducent, ljudtekniker, kompositör och låtskrivare samt programledare och kompositör på UR.


Anna Bergman

Kult_personal_ny_2019_233.jpg

Undervisar i Musikteori och flöjt

Utbildad flöjtist- och pedagog vid Musikhögskolan i Stockholm, med specialpedagogisk kompetens från Lärarhögskolan. Yrkesverksam som musikpedagog, resurspedagog och frilansande flöjtist.


Ann Blom

Kult_personal_ny_2019_234.jpg

Undervisar i piano, ensemble och improvisation.

Utbildad musiklärare och pianopedagog vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Undervisar även på Kulturskolan i Stockholm i piano med jazzinriktning och i jazzensemble. Tidigare lärare i didaktik på KMH. Yrkesverksam jazzpianist medverkande i flera fristående grupper och har bl.a. givit ut två album med sin egen grupp.


Titti Blom

Kult_larare_ny_2019_-T-B.jpg

Undervisar i Sång, Songwriting och Ensemble

Utbildad lärare och sångpedagog vid musikhögskolan i Göteborg. Låtskrivare och yrkesverksam frilansande sångerska och singer-songwriter.Peter Csiffáry

Kult_KKU_GY_larare_Peter_Csiffary.png

Undervisar i Musikteori och Piano

Musikerutbildad pianist vid KMH. Legitimerad musikpedagog.Michael Dehlin

Kult_KKU_larare_Michael_Dehlin.png

Undervisar i Gehör- och Musiklära och Ensemble
Musikexamen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Yrkesverksam och frilansande slagverkare/batterist, kompositör och arrangör.


Göran Flood

Kulturama medarbetare 20 2021 .jpeg

Undervisar i Elgitarr, Bruksgitarr och Ensemble.

Utbildad vid Musicians Institute i Los Angeles (GIT), Göteborgs universitet (Högskolan för scen och musik), Stockholms universitet och Linnéuniversitetet. Legitimerad Lärare i Musik. Medverkar som studiogitarrist på skivor med: Backstreet Boys, Ace of Base, Meja, Carola mfl. Även spelat med Laura Pausini, Jennifer Brown, Titiyo, Tommy Nilsson, Uno Svenningson mfl. Egen instrumental solo CD: Göran Flood ”Vernissage".


Kerstin Gabrielsson

MicrosoftTeams-image 2

Undervisar i Sång, Interpretation och Ensemble

Utbildad Sångpedagog vid KMH. Inriktningsanvarig för sångpedagoglinjen på SMI och är periodvis verksam på KMH och Stockholms Stadsteater. Frilansande jazzsångerska, kompositör och ackompanjatör. Läromedelsförfattare i sång.


Ola Halén

Kulturama medarbetare 6 2021.jpg

Undervisar i Ensembleprojekt, Ensemble med körsång, Sång och Tal, Huvudinstrument Sång och Masterclass sång

Utbildad sångpedagog med examen från Stockholms Musikpedagogiska Institut. Frilansande sångsolist/artist, studio- och livemusiker.


Peter Hallgren

Kult_larare_ny_2019_359.jpg

Undervisar i Gitarr och Ensemble
Utbildad musiker vid musikhögskolorna i Piteå, Malmö och Stockholm. Yrkesverksam frilansmusiker med studio- och liveuppdrag i Sverige och Utomlands.Birgit Hustad

Kulturama medarbetare 63 2022

Undervisar i Ensemble och Konstarterna & Samhället

Utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, samt teaterutbildning från Dronning Mauds Minne Högskola i Trondheim och Högskolan i Oslo. Har varit med i ett flertal show, konserter, jazzfestivaler och uppsättningar, och har även bildat och varit engagerad i festivalen Mind the Music på Musikhögskolan i Stockholm.


Robert Karlsson

Kult_KKU_GY_larare_Robert_Karlsson.png

Undervisar i Slagverk/trummor

Utbildad Slagverkare vid Stockholms Musikpedagogiska Institut. Yrkesverksam frilansande slagverkare/batterist, turné- och studiomusiker.


Petter Lindblom

Kult_larare_ny_2019_362.jpg

Undervisar i och är ämnesansvarig för Elbas

Utbildad Elbasist vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Frilansande elbasist och keyboardist/hammondorganist. Arrangör och kapellmästare i kvartett.


Fredrik Moberg

MicrosoftTeams-image 4

Undervisar i Huvudinstrument bas och Ljudteknik

Musikpedagogexamen vid Musikhögskolan i Örebro. Yrkesverksam baspedagog, basist och ljudtekniker. Frilansande turné- och studiomusiker.


Lars Pollack

Kult_larare_ny_2019_312.jpg

Undervisar i Piano, Ensemble och Musikteori

Utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Yrkesverksam frilansmusiker, studiomusiker och livemusiker i Sverige och för världsartister på turnéer utomlands.


Kitte Ström

Kult_larare_ny_2019_306.jpg

Undervisar i Sångteknik, Vokalensemble, Kör, Improvisation och Sång

Utbildad Sångpedagog vid Ingesunds Musikhögskola. Yrkesverksam sångpedagog på ett flertal folkhögskolor. Låtskrivare och studiomusiker. Frilansande körledare och yrkesverksam sångerska främst inom jazz, gospel och RnB-soul.


Jesper Tydén

Kult_GY_larare_Jesper_Tyden.png

Undervisar i Interpretation, Sångteknik och Musikproduktion

Examen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Artisten i Göteborg. Tidigare Sångare i Eric Ericssons kammarkör och Radiokören. Yrkesverksam musikalartist med huvudroller på olika musikalscener i Europa.


Maria Wihk

Kult_GY_larare_Maria_Wiik.png

Undervisar i Sång, Gehörs- och Musiklära, Interpretation, Sångteknik och Ensemblesång

Sångpedagog och logonom med examen från Stockholms Musikpedagogiska Institut. Musikpedagogiska studier vid STH och KMH. Yrkesverksam frilansmusiker/sångerska.


Jörgen Åhman

Kult_larare_ny_2019_300.jpg

Undervisar i Ensemble med körsång, Estetisk kommunikation, Ensemble, Arrangering och komposition.

Leg. Musiklärare, examen vid Lärarhögskolan och KMH. Frilansande musiker, artist och låtskrivare.